Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Disse deltar i paneldebatten. Øverst fra venstre: Helge Ranheim – Østlandske VVS AS, Rune Flengsrud – Ahlsell Norge AS, Ole Larmerud. Nede fra venstre: Oddgeir Tobiassen – Rørentreprenørene Norge, Geir Jansen – Andenæs VVS AS, og Marie Linn Havsgård, Chr. Vestrheim AS.

Vi tar debatten om rekrutteringen til rørbransjen under Rørdagene 2022

Mange i bransjen roper høyt om at det rekrutteres for få rørleggere. Men veien å gå for å få til det, er det flere meninger om. Hvordan skal man sammen prøve å gjøre rørfaget enda mer spennende og attraktivt. Og hvem er det som egentlig eier rørleggerutdannelsen? Det blir noen av hovedtemaene når vi inviterer til paneldebatt om rekruttering under «Rørdagene 2022» på Scandic Oslo Airport Gardermoen den 7. juni. 

Fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Oslo Mathias Spolén Erstad og Patrik Pantazar med rykende ferske ISO 9001 og 14001 sertifikat.
Annonsørinnhold
FLOW Group:

- Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283