Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Disse deltar i paneldebatten. Øverst fra venstre: Helge Ranheim – Østlandske VVS AS, Rune Flengsrud – Ahlsell Norge AS, Ole Larmerud. Nede fra venstre: Oddgeir Tobiassen – Rørentreprenørene Norge, Geir Jansen – Andenæs VVS AS, og Marie Linn Havsgård, Chr. Vestrheim AS.

Vi tar debatten om rekrutteringen til rørbransjen under Rørdagene 2022

Mange i bransjen roper høyt om at det rekrutteres for få rørleggere. Men veien å gå for å få til det, er det flere meninger om. Hvordan skal man sammen prøve å gjøre rørfaget enda mer spennende og attraktivt. Og hvem er det som egentlig eier rørleggerutdannelsen? Det blir noen av hovedtemaene når vi inviterer til paneldebatt om rekruttering under «Rørdagene 2022» på Scandic Oslo Airport Gardermoen den 7. juni. 

Systemer fra Roth gir varme og tappevann til SH-Totals nye lager- og kontorbygg på Sunndalsøra.
Annonsørinnhold
Comfort Sunndal - Sunndalsrør AS fikk storoppdrag:

11 000 meter rør fra Roth gir varme og tappevann i SH-Totals nye storstue på Sunndalsøra

Da Comfort Sunndal - Sunndalsrør AS fikk VVS-oppdraget for det nye lager- og kontorbygget til SH-Total, anbefalte faglig leder Jens Einar Indergård raskt å bruke systemer og rør fra Roth til både gulvvarme og tappevann. Og slik ble det. – Jeg har bare gode erfaringer med Roth fra tidligere, derfor var det et enkelt valg for meg, sier han.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283