Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sanitær

Arild Brekke, daglig leder hos Brekke Sanitær AS i Holmestrand, mener Rørentreprenørene Norge bør være mye mer tydelig i Rørhåndboka når de beskriver blant annet bruk av vannstoppventiler. – RørNorge oppfordrer til minimumsløsninger som ikke holder forskriftens / veiledningens krav. Men når rettssaken kommer etter en stor lekkasje, er det jeg som utførende rørlegger som får skylden!
  • Sanitær
Etterlyser klarere føringer i Rørhåndboka om vannstoppventiler:

- RørNorge kjemper for at vi skal praktisere minstekrav som ikke tilfredsstiller forskriftene

Rørhåndboka er rørleggernes bibel. Men det syndes på flere områder, mener rørleggermester Arild Brekke, daglig leder hos Brekke Sanitær AS i Holmestrand. – Rørentreprenørene Norges tolkninger av reglene er et problem, sier han til VVSforum og trekker spesielt fram bruken av vannstoppventiler som et godt eksempel.

Oras Hydractiva Digital
Annonsørinnhold
Oslo kommune ber innbyggerne spare på vannet:

- Oras´ produkter er utviklet for å ivareta den livsviktige vannressursen

Lite nedbør har ført til akutt vannmangel i Oslo. Nå ber kommunen innbyggerne om å spare på vannet ved å dusje kortere og slå av kranen ved tannpuss. - Vi har kraner og dusjer som bidrar nettopp til å redusere vannforbruket uten at forbrukerne trenger å foreta seg noe, sier Susanne Karine Halck, Specialist Marketing hos Oras Norge.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283