Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sanitær

Kåre Ravndal, konsernsjef i Teqva Gruppen og styremedlem i NHO Byggenæringen, mener at alt for mange prosjekter blir urasjonelt gjennomført, og dermed unødvendig dyre, fordi det tas feil beslutninger under planleggingen og valg tas for sent i byggeprosessen.
  • Aktuelt
Kåre Ravndal,Teqva Gruppen: - Vi har stor konkurransekraft

- Må styrke de tekniske fagene i møte med ny teknologi

Tilgang på arbeidskraft, teknisk kompetanse og forståelse av ny teknologi er blitt avgjørende for å lykkes i et stadig tøffere marked. Nå tar Kåre Ravndal, konsernsjef i Teqva Gruppen, med seg mange års erfaring fra de tekniske fagene i byggenæringen inn i styret til NHO Byggenæringen.

Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson, mener det eneste fornuftige er å velge vannbåren varme – eller i hvert fall tilrettelegge for det – i rehabiliteringsprosjekter. – Vi vet det vil bli knapphet på strøm, og det gir også mye høyere komfort i en bolig når du legger vannbåren varme, sier han.
Annonsørinnhold
Armaturjonsson: En selvfølge med vannbåren varme når boligen skal rehabiliteres

- Ikke gå baklengs inn i framtiden!

Legger man opp til elektrisk gulvvarme når boligen eller hytta skal renoveres, går man baklengs inn i framtiden, mener Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson. – Men det er et budskap rørleggerne må bli langt flinkere til å formidle til sine kunder. Vi vet ikke hva som vil være varmekilder i årene framover, eller prisnivået på strøm. Men det vi vet, er at det vil bli energimangel, påpeker han.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283