Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fagartikler

Kjell Audun Flåten er leder for Faggruppe Slokkeanlegg i Multiconsult. Anders Reinertsen Liaøy er prosjektleder for forskningsprosjektet Grønn VVS og Miljøpådriver i VVS-nettverket i Multiconsult.
  • Innlegg
Tilsvar fra Multiconsult på innlegg: - Statens miljøsynder og milliardsløseri

Slokkeanlegg – Om valg og klimabelastning

Når det medtas slokkeanlegg i et byggeprosjekt så er dette som et sikkerhetstiltak, gjerne fordi det er et krav i lovverket, eller som en kompensasjon for andre branntekniske løsninger i byggverket.  Et hvert prosjekt er unikt og valg av slokkeanlegg må derfor spesialtilpasses det enkelte bygg. Det finnes i dag mange ulike metoder og teknologier for å slokke brann.

Brannalarmanlegg er trygghet sier Ante Salte Andersen. Det er eiers ansvar og sørge for kontroll og service. Foto: Øyvind Sørensen.
  • Innlegg
Hvordan kan byggeier ivareta krav om brannvarsling på en enkel måte?

En byggeiers ansvar

Fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Oslo Mathias Spolén Erstad og Patrik Pantazar med rykende ferske ISO 9001 og 14001 sertifikat.
Annonsørinnhold
FLOW Group:

- Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283