Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nytt om navn

Håkon Kristian Delbeck (tv) og Jon Tveiten, adm. direktør i Norsk Energi, på Generalforsamlingen/Årsmøtet til Norsk Energi den 12. juni, der Delbeck fikk EMIL-prisen. Foto: Hans Borchsenius/Norsk Energi.
  • Nyheter

EMIL-prisen 2024 tildelt Håkon Kristian Delbeck

Norsk Energis energi- og miljøpris (EMIL-prisen) for 2024 ble tildelt Håkon Kristian Delbeck for hans innsats for å redusere energibruk og øke energigjenvinningen i prosessindustrien. Han har vært en viktig bidragsyter i flere roller til at Norge har en bærekraftig prosessindustri.

Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson, mener det eneste fornuftige er å velge vannbåren varme – eller i hvert fall tilrettelegge for det – i rehabiliteringsprosjekter. – Vi vet det vil bli knapphet på strøm, og det gir også mye høyere komfort i en bolig når du legger vannbåren varme, sier han.
Annonsørinnhold
Armaturjonsson: En selvfølge med vannbåren varme når boligen skal rehabiliteres

- Ikke gå baklengs inn i framtiden!

Legger man opp til elektrisk gulvvarme når boligen eller hytta skal renoveres, går man baklengs inn i framtiden, mener Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson. – Men det er et budskap rørleggerne må bli langt flinkere til å formidle til sine kunder. Vi vet ikke hva som vil være varmekilder i årene framover, eller prisnivået på strøm. Men det vi vet, er at det vil bli energimangel, påpeker han.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283