Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

ABK-Qviller AS søker distriktsansvarlig (Bodø)


ABK-Qviller AS er en ledende landsdekkende distributør og kompetansesenter innen energieffektive varme- og klimaløsninger i bolig- og næringsbygg. Kunder i Midt- og Nord Norge betjenes fra kontorer i Trondheim og Bodø. For kontor i Bodø søkes en distriktsansvarlig med spesielt ansvar for å videreutvikle våre tjenester og salg i den nordlige landsdelen.
Sted: Bodø
Se detaljer

Ahlsell Norge AS søker Butikkselger (Alta)


Som butikkselger i Alta blir jobben din å skape en så god opplevelse at kundene har lyst til å komme tilbake. Vi er på jakt etter deg som brenner for butikkfaget, og som ønsker å bli en dyktig selger av Ahlsells enorme varespekter. Er du i tillegg en ryddig person som har stort kundefokus og trives med høyt arbeidstempo, så kan du være den vi søker. Våre kunder er proffer som kan faget sitt til fingerspissene. Din jobb blir å skape en god opplevelse for dem sammen med dine kolleger i butikken, samt sørge for at butikken har de rette varene og presenterer dem på en innbydende måte.
Sted: Alta
Se detaljer

Heidenreich AS søker Teknisk selger VVS


Vi er over 320 ansatte med kompetanse innen VVS og VA og vi er nå på utkikk etter en dyktig og engasjert teknisk selger VVS til Svolvær. Som teknisk selger skal du innfri forventet resultat og videreutvikle Heidenreich AS posisjon som leverandør og samarbeidspartner til kunder og leverandører i ditt nedslagsfelt. Våre selgere skal sørge for å holde kundene fornøyde ved å yte den beste servicen på markedet. Ønsker du å være en del av et selskap i stadig vekst, vil vi gjerne høre fra deg!
Sted: Svolvær
Se detaljer

Heidenreich AS søker butikkleder og butikkselger (Lillehammer)


Heidenreich søker etter en dyktig og motiverende butikkleder til vår nye butikk på Lillehammer som åpner høsten 2024, og en engasjert og serviceinnstilt butikkselger. Dere vil bli et perfekt team som vil være sentrale i arbeidet med å bygge opp en helt ny avdeling på Lillehammer, sammen med våre to selgere og øvrige kollegaer i Innlandet. Som butikkleder og butikkselger er det viktig at dere har høy arbeidsmoral og at dere trives med salg og service. Butikkleder vil være ansvarlig for drift av hele butikken og at Heidenreich styrker sin posisjon i markedet sammen med resten av salgsteamet på Innlandet.
Sted: Lillehammer
Se detaljer

Östberg Norge søker Area Sales manager Øst


Ønsker du å jobbe med teknisk salg og er god på relasjoner ? Östberg Norge er i utvikling og vi ønsker å styrke vår salgsorganisasjon i Norge. Vi søker etter en Regionsansvarlig Teknisk Salg for Region Øst, med base enten i Oslo, Akershus eller i Buskerud Du bør ha salgserfaring fra ventilasjonsbransjen eller andre tekniske fag innen byggebransjen. Vi kan tilby en spennende og utviklende jobb i et godt og trivelig miljø, med stor grad av selvstendighet hos en av Norges ledende ventilasjonsleverandører. Hos oss vil du bidra med å bygge gode relasjoner med våre etablerte kunder, og selvsagt finne nye kunder, med produkter av høyeste kvalitet.
Sted: Oslo, Akershus eller i Buskerud
Se detaljer

ABK-Qviller AS søker Servicetekniker (Bodø)


ABK-Qviller AS er en ledende distributør og kompetansesenter innen energieffektive varme- og klimaløsninger. Våre produkter reduserer energibruk og bidrar til det grønne skifte. For å opprettholde en høy kvalitet på vår kundesupport, søker vi etter serviceinnstilt Servicetekniker med relevant erfaring innen vårt fagområde til vårt regionskontor i Bodø. I hovedtrekk går stillingen ut på teknisk support overfor våre samarbeidspartnere / kunder ute i felt og pr tlf, samt bistå i forbindelse med koordinering av service og support i Region Nord Norge.
Sted: Bodø
Se detaljer

ITECH AS søker RIV VVS / Prosjektleder tekniske fag


Vi søker RIV VVS for vår økte satsing på rådgivning for eiendomsaktører Vi søker en fremoverlent VVS rådgiver som har erfaring med prosjektering, tegning og modellering av ventilasjon og røranlegg. Du vil bidra med at det velges rette bærekraftige tekniske konsepter innenfor de økonomiske valgte betingelsene for prosjektene. Itech har oppdrag både for byggherrer og entreprenører. Vi deltar i forprosjekt, tilbudsfasen, oppfølging under utførelse og i prøvedriftsperioden. Med din tekniske bakgrunn innen VVS og generelle tverrfaglige kompetanse, er du i stand til å gi våre kunder de beste forutsetningene for å ta de rette valgene for prosjektene.
Sted: Oslo
Se detaljer

ITECH AS søker ITB rådgiver / ITB ansvarlig


Vi søker etter nye medarbeidere med spisskompetanse innenfor ITB og teknisk prosjektledelse til vår avdeling i Oslo. Har du erfaring og kompetanse innen tekniske fag og ønsker å jobbe innenfor et av landets sterkeste fagmiljøer, kan dette være stillingen for deg! Itech har oppdrag både for byggherrer og entreprenører. Vi deltar i forprosjekt, tilbudsfasen, oppfølging under utførelse og i prøvedriftsperioden. Vi har spennende oppdrag både som rådgiver ITB og ITB ansvarlig i disse fasene. I tillegg vil stillingen kunne være tillagt andre oppgaver innenfor teknisk rådgivning og teknisk ledelse. Du vil også få mulighet til å ha tett dialog med vår energi og bærekraftavdeling som utfører energiberegninger og rådfører innenfor energibesparende tiltak og BREEAM arbeid. Hverdagen som ITB rådgiver / ITB ansvarlig i Itech er spennende og variert!
Sted: Oslo
Se detaljer
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283