Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

Roth Norge søker Distriktsleder Østlandet


Denne jobben er for deg som vil bygge og opprettholde gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere og rørgrossister. Du vil fungere som en rådgiver for våre kunder, gi kvalifisert veiledning og service. Videre vil du stå for planlegging, koordinering og gjennomføring av kundebesøk.
Sted: Østlandet
Se detaljer

Heidenreich AS søker Butikkselger (Oslo)


Heidenreich, Norges eldste rørgrossist har behov for å styrke sitt salgsapparat. Vi søker nå etter en butikkselger/springer i Heidenreich Oslo! Som springer må du være fleksibel til å kunne arbeide i våre åtte butikker ved behov.Butikkene er et viktig kontaktledd mot våre kunder og du som butikkselger/springer har en nøkkelrolle for å gi våre kunder en god opplevelse. Den vi ønsker å ansette liker å jobbe med salg, er tillitsvekkende, fleksibel og alltid klar for å yte god service.
Sted: Oslo
Se detaljer

Victaulic søker Salgsingeniør VVS (Østlandet)


Hovedoppgaven er øke salget og lønnsomheten av Victaulics produkter og løsninger, primært i Østlandsområdet. Du vil arbeide tett sammen med våre eksisterende salgsingeniører og rapporterer til Regional Salgsdirektør VVS i Sverige.
Sted: Østlandet
Se detaljer

Geberit AS søker Head of Sales B2B


Vår nåværende Head of Sales B2B går av med pensjon, og vi søker hans etterfølger. Geberit er et velfungerende markedsledende selskap der den rette vil få mulighet til å påvirke utviklingen slik at Geberit fortsetter å være i front i markedet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og har en sentral posisjon i den norske organisasjonen.
Sted: Hovedkontoret er på Lørenskog og vi har avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og Porsgrunn.
Se detaljer
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283