Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

Ahlsell Norge AS søker Butikkselger (Sandnes)


Ahlsell Stangeland søker etter en engasjert og motivert butikkselger. Vi ser etter en person som har en genuin lidenskap for salg, er målrettet og har fokus på kundeopplevelse, og som kan bidra til Ahlsells visjon om å gjøre det enklere for våre profesjonelle kunder å utføre jobben sin. Ahlsell er stolte av å tilby våre kunder kjente merkevarer og det bredeste sortimentet i bransjen. Ved å bli del av vårt engasjerte team, vil du bidra til opprettholdelse av vårt gode omdømme og være med på å støtte proffkundene våre innen VVS, VA, elektro, verktøy og arbeidsklær - et område der vi er markedsledende i Norge. Våre åpningstider er kl. 0630-1600 mandag til fredag.
Sted: Sandnes
Se detaljer

Opptatt av orden og system ?


Dette er en spennende stilling, med varierte arbeidsoppgaver og store muligheter for personlig- og faglig utvikling. Du vil jobbe tett med vår daglige leder og våre prosjektledere. Du har ansvaret for å sette våre nøkkelpersoner i stand til å gjøre sitt arbeid i henhold til HMS- og kvalitetsprosedyrer i våre systemer. Du skal fungere som en fagressurs og pådriver for det operative arbeidet og implementering av "best practice". Du skal være en sparringspartner innen fagfeltet og bidra til at vi som bedrift gjør det vi kan, for at våre kolleger, prosjekter og samarbeidspartnere skal levere godt;- og ikke minst for at alle skal ha det fint på jobb! Stillingen innbefatter også prosjektadministrativt arbeid med bla. FDV Dokumentasjon, Breem-sertifisering, EU Taksonomi, Miljøoppfølgingsplaner og gjenbruks-kartlegging.
Sted: Oslo
Se detaljer

Heidenreich AS søker Teknisk selger VVS (Ski)


Heidenreich har klare ambisjoner om videre vekst, og nå søker vi å styrke vårt salgsteam på Ski. Vi legger stor vekt på å tilby våre kunder tett og personlig oppfølging. For å lykkes i denne rollen, er det avgjørende at du trives i en hektisk salgshverdag hvor håndtering av kundeforespørsler, ordre og prosjekter er en sentral del av arbeidet. Vi ser etter deg som er strukturert, detaljorientert og har lidenskap for salg. Som en del av vårt team vil du bli en verdifull ressurs blant motiverte og kunnskapsrike kollegaer. Vi verdsetter godt humør og samarbeid, og vi jobber mot vår visjon om å være "Enklest å handle med". Er du klar for å ta del i vår suksesshistorie og være en nøkkelperson i vårt salgsteam? Vi ser frem til å høre fra deg!
Sted: Ski
Se detaljer

Ahlsell Norge AS søker Inneselger/ Key Account Manager (Stavanger)


Ahlsell er Nordens ledende distributør innen sitt virkeområde og har en rekke butikker og salgskontor rundt om i landet. Ahlsell er en grossist med et komplett sortiment innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. I tillegg fører vi et bredt spekter av relaterte produkter til disse fagområdene. Ideen har alltid vært den samme - å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til proffen. Til avdeling Stavanger søker vi nå Selger/Key Account Manager innen elektro. I utgangspunktet er det et 6 måneder vikariat, men med mulighet for forlengelse.
Sted: Stavanger
Se detaljer

Ahlsell Norge AS søker Teknisk Selger industriell VVS


Ahlsell er i solid vekst og timingen for å bli en av oss har aldri vært bedre. Som selger i Ahlsell, er du ansvarlig for å opprettholde og styrke vår markedsposisjon samt å sikre sunn vekst i ditt område. Vi søker etter deg som er opptatt av å skape gode og langsiktige relasjoner med kundene innen Industriell VVS. Det vil kreve at du både vet hva du snakker om og at du har god kunnskap om industrimarkedet. Som selger i Ahlsell, er du ansvarlig for å opprettholde vår sterke markedsposisjon og sikre videre sunn vekst i ditt område. Vårt team består av 16 selgere på 8 lokasjoner. Suksessen oppnås takket være din innsats og et kompetent og behjelpelig lag i ryggen. Dessuten har vi et bredt sortiment av varer av god kvalitet, fra leverandører som sikrer god opplæring. I tillegg har vi suveren logistikk, verdiøkende tjenester, attraktive kundeprogram og digitale løsninger som gjør jobben din med kundene enklere enn mange andre steder.
Sted: Oslo
Se detaljer

Heidenreich AS søker Produktsjef VVS


Som Produktsjef for VVS vil du spille en nøkkelrolle i teamet, med ansvar for å utvikle og administrere vår produktportefølje. Ditt ansvar strekker seg fra å identifisere markedstrender og analysere kundens behov og preferanser til å sikre at vår produktportefølje alltid er i tråd med markedets krav. Sentralt i din rolle er å utvikle et sortiment som møter nåværende og fremtidige behov, i samarbeid med leverandører og salgsteam. For å lykkes med dette er det viktig å styrke partnerskapet med leverandører og samarbeidspartnere, fokusere på intern kommunikasjon og legge til rette for opplæring gjennom våre samarbeidspartnere av våre produkter og løsninger. Du vil jobbe tett med Kategorisjef for VVS, samt andre deler av produktteamet og et dedikert salgsteam. Målet er å sikre at produktene våre møter kundenes behov, opprettholder sin konkurransekraft i markedet og bidrar til selskapets vekst og suksess.
Sted: Skedsmokorset
Se detaljer

Ahlsell Norge AS søker Salgsansvarlig industri & bygg


Vi søker etter deg som er opptatt av å skape gode og langsiktige relasjoner med kundene innen Industri-segmentet. Det vil kreve at du både vet hva du snakker om og at du har god kunnskap om industrimarkedet. Har du erfaring fra industriell VVS er det et pluss. Vi forventer at du liker å være der kundene dine er, og at du trigges av alle mulighetene som finnes. Stillingen gir deg frihet til å skape din egen hverdag. Det betyr at du er strukturert og liker oppsøkende virksomhet. Her kan du være trygg på at du vil ha et kompetent og behjelpelig lag i ryggen. Dine kolleger har samlet sett svært god kunnskap om produkter og markedet.
Sted: Furnes
Se detaljer

ABK-Qviller AS søker Servicetekniker (Bodø)


ABK-Qviller AS er en ledende distributør og kompetansesenter innen energieffektive varme- og klimaløsninger. Våre produkter reduserer energibruk og bidrar til det grønne skifte. For å opprettholde en høy kvalitet på vår kundesupport, søker vi etter serviceinnstilt Servicetekniker med relevant erfaring innen vårt fagområde til vårt regionskontor i Bodø. I hovedtrekk går stillingen ut på teknisk support overfor våre samarbeidspartnere / kunder ute i felt og pr tlf, samt bistå i forbindelse med koordinering av service og support i Region Nord Norge.
Sted: Bodø
Se detaljer

Östberg Norge søker etter en Regionsansvarlig Teknisk Salg for Region Midt og Nord Norge


Ønsker du å jobbe med teknisk salg og er god på relasjoner ? Östberg Norge er i utvikling og vi ønsker å styrke vår salgsorganisasjon i Norge. Vi søker etter en Regionsansvarlig Teknisk Salg for Region Midt og Nord Norge, med base enten i Trondheim eller Tromsø. Du bør ha salgserfaring fra ventilasjonsbransjen eller andre tekniske fag innen byggebransjen. Vi kan tilby en spennende og utviklende jobb i et godt og trivelig miljø, med stor grad av selvstendighet hos en av Norges ledende ventilasjonsleverandører. Hos oss vil du bidra med å bygge gode relasjoner med våre etablerte kunder, og selvsagt finne nye kunder, med produkter av høyeste kvalitet.
Sted: Teknisk Salg for Region Midt og Nord Norge
Se detaljer

Er du vår nye Serviceleder ?


Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver med muligheter for personlig- og faglig utvikling. Du bør ha VVS-faglig utdanning/svennebrev som rørlegger og gjerne ha erfaring med servicearbeider. Hos oss får du gode og ordnede arbeidsforhold med kollegaer med høy kompetanse og et uformelt arbeidsmiljø. Det er gode pensjons- og forsikringsordninger, med konkurransedyktige betingelser. Bedriften har solid økonomi, utvidet OTP, AFP og behandlingsforsikring.
Sted: Bærum
Se detaljer
Legg ut en stilling på VVSforum
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283