Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Utdanning

VBs administrerende direktør Øystein Kjellsen har generelt stor sans for Rørentreprenørene Norges innsats for rørleggerfaget. Men han legger ikke skjul på at han er forundret over deres holdning til K2 Undervisning, som nå tilbyr rørleggerutdanning for voksne.

- Vi må applaudere alle initiativ som bidrar til å minske underskuddet av rørleggere

VBs administrerende direktør Øystein Kjellsen har med forundring registrert Rørentreprenørene Norges holdning til K2 Utdanning, som har etablert en rørleggerutdanning for voksne personer. – Rørentreprenørene har selv stått på podiet og understreket at bransjen trenger minst 700 flere rørleggere. Da burde de applaudert alle initiativ som bidrar til å minske det store underskuddet.
Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson, mener det eneste fornuftige er å velge vannbåren varme – eller i hvert fall tilrettelegge for det – i rehabiliteringsprosjekter. – Vi vet det vil bli knapphet på strøm, og det gir også mye høyere komfort i en bolig når du legger vannbåren varme, sier han.
Annonsørinnhold
Armaturjonsson: En selvfølge med vannbåren varme når boligen skal rehabiliteres

- Ikke gå baklengs inn i framtiden!

Legger man opp til elektrisk gulvvarme når boligen eller hytta skal renoveres, går man baklengs inn i framtiden, mener Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson. – Men det er et budskap rørleggerne må bli langt flinkere til å formidle til sine kunder. Vi vet ikke hva som vil være varmekilder i årene framover, eller prisnivået på strøm. Men det vi vet, er at det vil bli energimangel, påpeker han.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283