Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

- Flere svakheter i høringsnotatet for TEK21

Bransjen etterlyser krav til energieffektivitet og utslipp fra materialer. Karin Sjöstrand Cochard, energi og klimarådgiver i Sweco Norge, er en av flere som er skuffet over manglende krav til klimagassutslipp og energibruk. - I høringsforslaget står det blant annet at TEK21 nå stiller krav til «nesten-null-energi», men det ikke er tilfelle, sier Cochard.
Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson, mener det eneste fornuftige er å velge vannbåren varme – eller i hvert fall tilrettelegge for det – i rehabiliteringsprosjekter. – Vi vet det vil bli knapphet på strøm, og det gir også mye høyere komfort i en bolig når du legger vannbåren varme, sier han.
Annonsørinnhold
Armaturjonsson: En selvfølge med vannbåren varme når boligen skal rehabiliteres

- Ikke gå baklengs inn i framtiden!

Legger man opp til elektrisk gulvvarme når boligen eller hytta skal renoveres, går man baklengs inn i framtiden, mener Robin Thomsen, produktsjef varme-automatikk- og vannbehandling i Armaturjonsson. – Men det er et budskap rørleggerne må bli langt flinkere til å formidle til sine kunder. Vi vet ikke hva som vil være varmekilder i årene framover, eller prisnivået på strøm. Men det vi vet, er at det vil bli energimangel, påpeker han.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283