Det skriver NOBB i en pressemeldingen onsdag.

Dette ble formidlet gjennom inspirerende foredrag fra ulike leverandører og brukere i VAVVS og byggenæringen.
Midt i konferansen ble også to leverandører hedret med velfortjente priser for deres enestående innsats.

Årets NOBBer 2023 
Denne ærefulle prisen, delt ut siden 1995, er et prestisjetungt mål for mange bedrifter. Juryen, bestående av representanter fra byggevarekjedene og Byggtjeneste, stemte frem en gruppe med nominerte og kåret deretter en verdig vinner.

De nominerte til Årets NOBBer var: 
•    Fritzøe Engros AS 
•    Bergene Holm AS 
•    Combiwood Barkvik AS 
•    Vartdal Plastindustri AS

Juryen hadde følgende begrunnelse for vinneren: 
Årets prisvinner leverer høykvalitets produktdata i NOBB, og har vært en aktiv deltaker siden 1995. Leverandøren har lagt ned betydelig arbeid over tid, med kontinuerlig forbedring av logistikkinformasjon, solid markedsinformasjon, og bred dekning av produktegenskaper. Det siste året har de utmerket seg som en ledende aktør innen miljødata i NOBB.

Vinneren ble Bergene Holm AS
Og vinneren ble Bergene Holm AS– et NOBB-medlem siden 1995. De involverer alle avdelinger i sitt PIM-arbeid. Med dedikerte ressurser og effektiv integrasjon mot NOBB, jobber de daglig med å forbedre NOBB-dataene. Med over 75 års erfaring i produksjon og leveranse av trelast, er Bergene Holm AS dedikert til å være det foretrukne valget for alle som bygger med tre.

Årets NOBB-VAVVS leverandør 
Denne prisen, delt ut for tredje år på rad, krever god datakvalitet for å bli vurdert. Byggtjeneste samarbeider med bransjen for å kåre en verdig vinner.

De nominerte var: 
•    GPA Flowsystem AS 
•    Eurofusion AS 
•    FM Mattsson Norway AS 
•    Geberit AS 
•    Makita Norge

Juryen hadde følgende begrunnelse for vinneren: 
Årets vinner er valgt ut for kvalitet og komplett innhold i databasen. Leverandøren har vist engasjement og dedikasjon i å vedlikeholde produkt- og logistikkdataene i henhold til NOBB-regelverket. Brukerne opplever leverandørens innhold som svært tilfredsstillende.

Vinneren ble Geberit AS 
Geberit As er en innovativ aktør som utvikler, produserer og distribuerer produkter og systemer for bad- og sanitærteknologi. Selskapet har en lang historie og ble etablert i 1874. Deres søkelys på innovasjon, bærekraft og høy kvalitet har gjort dem til en verdig vinner.