Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Roth Norge

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet.

Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.

Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes.

Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

Roth Norge hjelper deg med prosjektering av forespørsler. Vi er kun en telefonsamtale unna når du har behov for support. Vi har medarbeidere på teknisk support som hjelper deg videre – både med de praktiske spørsmål og de utfordringene med lover og forskrifter du kan støte på i hverdagen. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg innen områdene:

Roth vannbårne gulvvarmesystem
Roth MultiPex® rørsystem
Roth Alu-LaserPlus® rørsystem
Roth SnowFlex® gatevarmesystem

Systemer fra Roth gir varme og tappevann til SH-Totals nye lager- og kontorbygg på Sunndalsøra.
  • Annonsørinnhold
Comfort Sunndal - Sunndalsrør AS fikk storoppdrag:

11 000 meter rør fra Roth gir varme og tappevann i SH-Totals nye storstue på Sunndalsøra

Da Comfort Sunndal - Sunndalsrør AS fikk VVS-oppdraget for det nye lager- og kontorbygget til SH-Total, anbefalte faglig leder Jens Einar Indergård raskt å bruke systemer og rør fra Roth til både gulvvarme og tappevann. Og slik ble det. – Jeg har bare gode erfaringer med Roth fra tidligere, derfor var det et enkelt valg for meg, sier han.

T-rør AS benyttet Roth ClimaComfort i alle rom i den omfattende rehabilitering av Espira Gjemble barnehage i Levanger, som består av fire avdelinger og rundt 74 barn.
Annonsørinnhold
T-Rør med omfattende rehabilitering av Espira Gjemble barnehage i Levanger:

Valgte Roth ClimaComfort som gulvvarmesystem

- Det var naturlig for oss å velge ClimaComfort fra Roth som gulvvarmesystem for renovering av Espira Gjemle barnehage. For det første bygger systemet lite på eksisterende gulv, i tillegg er det enkelt å legge og svært energieffektivt i bruk. I sum gir det fordeler både for oss og kunden!

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283