Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Roth Norge

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet.

Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.

Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes.

Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

Roth Norge hjelper deg med prosjektering av forespørsler. Vi er kun en telefonsamtale unna når du har behov for support. Vi har medarbeidere på teknisk support som hjelper deg videre – både med de praktiske spørsmål og de utfordringene med lover og forskrifter du kan støte på i hverdagen. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg innen områdene:

Roth vannbårne gulvvarmesystem
Roth MultiPex® rørsystem
Roth Alu-LaserPlus® rørsystem
Roth SnowFlex® gatevarmesystem

Kunden ønsket en jevn oppvarming i huset og Flekkerøy VVS valgte å gå for 16mm rør for å få en jevn fordeling av varmen som er lagt på isopor i betong. Her jobber rørlegger Per Helge Norheim med legging av rørene.
Flekkerøy VVS: - Dette har vært et prosjekt utenom det vanlige

- Gulvvarmeløsning fra Roth gjorde jobben enklere og mer lønnsom

Da Flekkerøy VVS skulle legge gulvvarme i den unike luksusvillaen med sjøutsikt, var det naturlig å bruke et vannbårent gulvvarmesystem fra Roth. – Ikke bare fordi det er lett å montere og gir ønskelig varmeeffekt, men også fordi Roth tar seg av prosjektering og dokumentering og at alt leveres i henhold til avtale fra Ahlsell. Et sømløst og lønnsomt samarbeid, fastslår VVS-bedriftens prosjektleder Per Helge Norheim. 

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283