Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Roth Norge

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme. Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet.

Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om.

Våre distriktsledere dekker hele Norge og sørger hver dag å lære opp våre kunder i våre produkter og systemer, slik at det oppnås høy effektivitet når våre systemløsninger benyttes.

Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

Roth Norge hjelper deg med prosjektering av forespørsler. Vi er kun en telefonsamtale unna når du har behov for support. Vi har medarbeidere på teknisk support som hjelper deg videre – både med de praktiske spørsmål og de utfordringene med lover og forskrifter du kan støte på i hverdagen. Vi dimensjonerer, prosjekterer, tegner og lager tilbud for deg innen områdene:

Roth vannbårne gulvvarmesystem
Roth MultiPex® rørsystem
Roth Alu-LaserPlus® rørsystem
Roth SnowFlex® gatevarmesystem

Gjengen som har vært involvert i prosjektet på Åsmoen på Jessheim. Fra venstre Erlend Liaklev Kålen, Kim Tore Aarstad, begge Rørlegger`n Verdal, Lars Ketil Aune, Roth, Kjell Dyrstad, Skanska, Henrik Bentz, BoKlok Sverige, Kjell Birger Kolle, BoKlok Norge, Einar Magne Bolås, Skanska Husfabrikken, Joakim Blomqvist, BoKlok Sverige, og Jon Nyjordet, AFRY.
BoKlok Åsmoen Jessheim:

Bruker prefabrikkerte fordelerskap fra Roth til BoKlok-boliger


Det går kun 6 måneder fra grunnarbeidene startet, til beboerne kan flytte inn i sine splitter nye BoKlok-boliger på Åsmoen på Jessheim. - Kunsten er å prefabrikkere mest mulig, sier Kim Tore Aarstad, prosjektleder i Rørlegger`n Verdal. Rørleggerbedriften utfører rørarbeidet på tappevann på ferdige moduler, som blir produsert på Skanska Husfabrikken i Steinkjer. 

På bildet ser vi far venstre, eier av Bø Hotel, Stein Helge Solberg, Tommy Andersson, salgssjef Thermia Norge, og Kjell Runde Kilen, Haugestøl VVS AS.
Annonsørinnhold
Bø Hotel skiftet ut 50 år gammel energisentral:

Fyringen er selvfinansierende med varmepumper fra Thermia

Bø hotell gikk fra en 50 år gammel energisentral til moderne varmepumper fra Thermia. Sammen med Haugestøl VVS AS falt valget på Thermia. Valget ble mer lønnsomt enn eier, Stein Helge Solberg hadde forestilt seg. - Uten varmepumpene fra Thermia, hadde det vært krevende å drive hotellet med de strømprisene vi har måtte leve med de siste årene. Husk at en næring som dette ikke får strømstøtte, sier Stein Helge Solberg.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283