Kaldt og Varmt driver virksomhet i hovedsak i Østfold. Siden etableringen i 2016 har Kaldt og Varmt vokst til å være en solid aktør i bransjen som også Caverion har samarbeidet med. Med overtagelsen forventer Caverion en årlig omsetningsvekst på rundt 10 mill. kr. Kjøpesummen er ikke offentliggjort.
 

– Oppkjøpet tilfører oss ny servicekompetanse spesielt knyttet til kjøling og varmepumper. Det er stor etterspørsel etter slik teknologi, noe som hjelper oss å nå en bredere kundebase i fremtiden. Vi ønsker våre nye kolleger hjertelig velkommen til oss, sier Knut Gaaserud, adm. dir. for Caverion Norge.
– Som tidligere ansatt i Caverion kjenner vi lederen av selskapet godt, og vi setter pris på muligheten til å jobbe sammen igjen. Dette betyr en ytterligere styrking av vårt team i Askim, sier Jens Håkon Aamodt, leder for Caverion Askim i en pressemelding.

 

Caverion har med dette 73 ansatte i Askim. Foruten Askim er Sarpsborg og Fredrikstad de største avdelingene i distriktet. Caverion har levert ulike tjenester til prosjekter som Oppegård Rådhus, Eidsberg Fengsel og Askim Ungdomsskole.
– Østfold er en aktiv region med mange større prosjekter for tiden, både innen sikkerhet og bærekraft, sier regionsdirektør Bjørn Arild Lerjemark. Han trekker spesielt frem rammeavtale for sikkerhet for politiet og ladestasjoner for elbiler som eksempler på prosjekter som har vært omfattende og interessante å jobbe med.