– Flere forhold drar i riktig retning nå, selv om vi ikke kan si oss fornøyd med tempoet på omstillingen, sier Knut Gaaserud, adm.dir. i Caverion Norge i en pressemelding.

Han viser blant annet til overgangen til en fossilfri egen bilpark og ikke minst Caverions bidrag til Norges nettverk av hurtigladere. I fjor installerte Caverion hver tredje nye hurtiglader og har serviceavtaler på omkring halvparten. 

Selskapets energiteam har også hendene fulle med energikartlegging og energisparekontrakter og signerte nettopp landets største slik avtale med Oslo Universitetssykehus.

Samtidig kunne Caverion bidra til utbyggingen av mange lokale soldrevne energianlegg. Store prosjekter som de for Norsk Oljemuseum i Stavanger, Hamar Kulturhus og et massivt nytt anlegg i Kongsvinger er blant de som ble levert i fjor.

Andre nøkkeltall som blir presentert i rapporten: Selskapet hadde ved årsskiftet 268 lærlinger og tidenes laveste tall for fraværsskader. Når det gjelder leverandøroppfølging har nå 84 prosent av selskapets leverandører signert Caverions etiske retningslinjer. Internt har samtlige medarbeidere vært gjennom kurs i etikk og anti-korrupsjon.