Den nye Hi-Flo-oppgraderingen er designet for å både ivareta denne tradisjonen, men også gi ekstra kundefordeler.

Hi-Flo-serien har lenge vært kjent i bransjen som det ledende posefilter i glassfiber. Ved å hele tiden lete etter muligheter for å finjustere og forbedre produktet kan Camfil nå fortsette å styrke Hi-Flos markedsledende posisjon og drive frem vår ambisjon - å gi ren luft overalt.

- Med denne produktoppgraderingen vil nåværende Hi-Flo-brukere kunne redusere energiforbruket med over 105 millioner kWh per år i Europa uten å forandre på noe. Ved å konvertere ikke Hi-Flo-brukere eller velge en filtreringsklasse med høyere ytelse, kan dette tallet bli mer enn dobbelt så stort, skriver Camfil i en pressemelding.

- Ethvert produkt som benyttes inne i en bygning har et karbonavtrykk. Ved å redusere energiforbruket vil Hi-Flo kunne forbedre sitt karbonavtrykk med over 25620 tonn CO2-utslipp, samt at reduksjonen i energiforbruket vil føre til besparelser for våre kunder. Denne oppgraderingen vil spare energi som kan utgjøre over 31 millioner euro. Produktytelsen er bevist og sertifisert som vanlig, men nå kommer Hi-Flo-serien også med en miljøvaredeklarasjon (EPD). Dette gir våre kunder kunnskap om miljøpåvirkningen av våre Hi-Flo-produkter, skriver de videre i meldingen. 

- Denne oppgraderingen er en del av en kontinuerlig utvikling av vårt produktsortiment som vil gi energieffektive og bærekraftige renluftsløsninger, sier Evelina Zettervall, Director of Product Management, Camfil EME.