- Dette samarbeidet er en naturlig utvikling av vårt forhold til Camfil. Vi ønsker å tilby en komplett løsning til ventilasjonsmarkedet, og et enda sterkere samarbeid med den beste aktøren i filtermarkedet, Camfil, vil styrke oss ytterligere, sier Stefan Myhre Pettersen, salgssjef for ventilasjon i Lindab i en pressemelding.

Erlend Klæboe, salgssjef i Camfil, utdyper samarbeidet: 
- Vår felles innsats for bærekraft og kvalitet har alltid vært kjerneelementer i vårt forhold. Ved at Lindab lagerfører og selger Camfils produkter, vil flere kunder få rask og miljøvennlig tilgang til filter over hele landet.

Samarbeidet er allerede testet i Sandnes – med stor suksess. Å innføre Camfils produkter på alle Lindabs avdelinger er et resultat av dette, og et bevis på at et tett samarbeid kommer kundene til gode. 
- Kunder nå ha tilgang til Camfils filter fra Lindabs ti lokasjoner, inkludert datterselskaper, og med Camfil som leverandør sikrer vi kvalitet i alle ledd og kunnskapsrik support, legger Stefan Myhre Pettersen til.

- Camfil, etablert i 1963, er en pioner innen bærekraftige renluftsløsninger. Med mer enn 5.600 ansatte i 35 land, har selskapet satt et solid internasjonalt fotavtrykk. Lindab, kjent for sin innovasjon innen ventilasjon og med ca. 5000 ansatte i 24 land, deler Camfils engasjement for bærekraft og kvalitet. Dette samarbeidet er en milepæl som vil styrke begge selskapenes posisjon i markedet, skriver de i pressemeldingen.

- Med denne avtalen styrker Lindab sin posisjon som en "one-stop-shopping"-aktør, mens Camfil får en utvidet nasjonal tilstedeværelse. Dette vil ikke bare gagne de to selskapene, men også kundene, som vil oppleve forbedret tilgjengelighet og service.

- Produktene til Camfil tilfredsstiller også kravene vi stiller til EPD, noe som understreker vårt fokus på miljøvennlige og bærekraftige løsninger, avslutter Stefan Myhre Pettersen.