VVS Eksperten sponser fra før Toppidrettsveka, Blink-festivalen, Barnas mini-VM, og nasjonale skirenn på toppnivå. Det er arrangementer de har valgt å satse på for å skape synlighet og oppmerksomhet mot forbrukere i hele Norge.

- Vi ønsker å bli koblet sammen med positive aktiviteter som appellerer til befolkningen, og har kommet frem til at ski har en positiv påvirkning på det norske folk. Vi vet at våre medlemmer føler en stolthet ved at kjeden synes på TV, relatert til idrettsarrangementer. Nå skal vi delta som sponsor på idrettsgallaen i 2024, og det gir muligheter for kjedens medlemmer til å delta som tilskuere på en live- sending på TV i beste sendetid i starten av januar. Vi har fått et eget felt i arenaen som er avsatt til oss, så her er det bare å melde sin interesse sier Tunheim.

Hun forteller videre at deres sponsing indirekte bidrar til å støtte skiklubbene ute i distriktene, og spesielt barne og ungdomssatsingen.
- Vi ønsker å være en kjede som bidrar til at også klubbene lokalt nyter godt av midler vi skyter inn gjennom sponsing, og spesielt barneidretten er viktig for oss. Vi er generalsponsor til Barnas mini VM som arrangeres hele 40 steder rundt i landet kommende sesong og som bidrar til stor aktivitet og engasjement for både små og store. Nå merker vi at ski VM i Trondheim 2025 begynner å fange interesse, og dette gir oss ytterligere motivasjon til å fortsette vårt arbeid, sier Tunheim.