Fra showrommet til Rapidrop.
Fra showrommet til Rapidrop.

Runar Svorkmo som er ansvarlig for brannsikkerhet i Heidenreich, forteller at de er veldig fornøyd med å ha fått med prosjektrådet i VVS Eksperten til fabrikken, hvor de kunne få vist frem hvor profesjonell denne leverandøren er. 

- Vi har jo forholdsvis god kompetanse på sprinkler, men det var absolutt noe å ta med seg fra Rapidrop, sier Helge Skogstad i Bærums Verk Rørleggerbedrift, som har god erfaring med sprinkler.  - Her fant vi nye og gode løsninger som vi absolutt må vurdere i fremtiden.

Magne Skåtun fra Skåtun VVS AS, var også begeistret over hva han fikk se 
- Vi fikk se hele produksjonen, og til og med lage egne sprinklerhoder. Det vi fikk se er et enormt kontrollarbeid i forhold til kvalitetssikring før produktene kommer ut på markedet. «Det var overraskende mye manuell produksjon, men samtidig gir dette full kontroll i flere ledd og det er betryggende. Vi fikk en omfattende gjennomgang av ulike typer sprinklersentraler og digitale styringssystemer.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet: Hele prosjektrådet i VVS Eksperten samlet sammen med Heidenreich sine representanter. 

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at Heidenreich har valgt en god samarbeidspartner her, for dette ser veldig bra ut, samstemmer både Jan Foss fra Teknisk VVS og Stian Rønnestad fra Arthur  Rønnestad eftf AS.

Begge to for full støtte av Erik Fjeldberg fra Rørpartner. 
- Dette er en leverandør vi i rådet gjerne anbefaler til andre medlemmer i VVS Eksperten, så ta en prat med din Heidenreich kontakt hvis det er aktuelt med sprinkler,  sier Fjeldberg. 

Johannes Tveit, som er VVS Ekspertens KAM hos Heidenreich og Torhild Barlaup, divisjonsdirektør VVS, som også var med på turen fra Heidenreich, forteller at utbyttet av fabrikkbesøket var veldig bra. 

- Vi er imponert over engasjementet i prosjektrådet. Det ble mange faglige diskusjoner som viser at vi hadde med en gruppe som brenner for faget. Så dette ble en vellykket tur for alle parter, sier de avslutningsvis.