- Vi er Norges mest erfarne rørgrossist har bygd opp intern spesialkompetanse og erfaring innen AQ, og vi tilbyr rør, ventiler, pumper, verktøy og øvrige produkter som er tilpasset havbruksnæringens behov, og har avdelinger og ansatte over det ganske land som kjapt kan levere til havbruksinstallasjoner langs hele kysten, påpeker Grønbakken videre i en pressemelding.
 
Markeds- og bærekraftsdirektør i Heidenreich, Kjetil Grønbakken.
Markeds- og bærekraftsdirektør i Heidenreich, Kjetil Grønbakken.

Bærekraftig kvalitet fra kjente leverandører

De neste tiårene skal havbruksnæringen vokse. Verden trenger mer mat som er produsert på en bærekraftig måte. En forutsetning for vekst er at næringen gjør dette på en bærekraftig måte, noe næringen har stort fokus på. Det ønsker Heidenreich AQ å bidra aktivt til. 
 
- Vi strekker oss alltid etter å levere produkter med riktig kvalitet, produsert så bærekraftig som mulig. Vi tilbyr et komplett sortiment fra anerkjente leverandører med lidenskap for å lage effektive produkter som er tilpasset norske forhold, sier Grønbakken.
 
- Ved å spre våre varelager utover landet, kutter vi unødvendig transport og reduserer klimaavtrykket. Slik bidrar vil til mer bærekraftig drift og forsyning av varer til våre kunder og samarbeidspartnere.
 
Heidenreich har i mange år vært sertifisert Miljøfyrtårn, og har også definert egne mål for å bidra til å at FNs bærekraftmål innfris.
 

Rådgivere med kompetanse

Grossistens markeds- og bærekraftsdirektør forteller at man allerede har medarbeidere med solid havbrukskompetanse og erfaring som kan bistå kunder innenfor det nye satsingsområdet.. 

- Vi vil være det naturlige førstevalget når du trenger rådgivning innen havbruk. Derfor har vi styrket bemanningen ytterligere innen AQ, ved å ansette Lise Kjølås som KAM AQ. Lise har lang erfaring fra bransjen og har tilholdssted i Trondheim, men hun kommer til å bli en sentral person på AQ, uavhengig av prosjekter langs Norges kyst. I tillegg har vi utstrakt kompetanse sittende på alle våre AQ- avdelinger. 

Grønbakken understreker at Heidenreich har lang erfaring og kompetanse på å levere til store og små prosjekter, blant annet til Salmars nye anlegg på Senja.