Teknisk sjef, Erik Alexander Aas, Heidenreich
Teknisk sjef, Erik Alexander Aas, Heidenreich

- Det er viktig nå at vi setter varmefaget ordentlig på kartet og viser at vi er på lag med kunden. Vi har mange positive tilbakemeldinger fra fjorårets konsept både fra kunder og leverandørene, vi velger derfor å utvide konseptet til å gjelde for store deler av landet, forteller Erik Aleksander Aas.

Varmeforum er et kunnskapsbasert kurs som tar for seg varmefaget fra a til å. Gjennom kurset går man igjennom nøkkelpunkter som for eksempel dimensjonering av et mindre gulvvarmeanlegg eller hva man skal utføre på en service av et varmeanlegg. Tilbakemeldingene fra fjorårets kurs viser at det er stor interesse og behov for faglig påfyll av kunnskap innenfor varmefaget.  

Varmeforum vil bli avholdt på disse stedene:
Oslo: 3. og 5. september
Buskerud: 7. og 19. september
Østfold: 24. og 26. september
Vestfold og Telemark: 1. og 3. oktober
Innlandet: 26. og 27. november

- Heidenreich sørger også for at hver enkelt kursdeltaker sitter igjen med et kurskompendie som de kan benytte som et oppslagsverk i etterkant av kurset, sier Aas.

- Varme vil være et satsningsområde for Heidenreich i årene som kommer fremover slik at vi holder følge med det grønne skiftet og sørger for at rørleggeren er best rustet til å ta sin del av markedet. Vi gleder oss til å fortsette suksessen med Varmeforum 2024, avslutter han.