Velkommen til Honeywell Home. Her er alle velkommen for en spennende reise gjennom produkter og løsninger på vår stand. Alle besøkende på Honeywell Home standen fortjener full oppmerksomhet. Vi er godt forberedt til å by på kompetanse, kunnskap, og en hyggelig fagprat.

I tillegg byr vi på noe godt til kaffen, skriver Honeywell i en melding til VVSforum.

Det påpekes at Honeywell Home er en markedsledende produsent med fokus på rent og sikkert drikkevann i boliger og næringsbygg, samt varmeinstallasjoner med øye for «den perfekte komfort-sonen»

Selskapet har en sterk posisjon og tydelig fokus på godkjente produkter for sikring av drikkevannsinstallasjoner iht. NS-EN 1717.

Trykkreduksjonsventiler, partikkelfilter og blandeventiler er også en del av vårt produktprogram innen rent og sikkert drikkevann.

For å skape den perfekte komfort sonen, tilbyr Honeywell Home gode løsninger for innregulering, temperaturstyring og energimåling, skriver selkapet.

En av nyhetene er Kombi-TRV, en problemfri radiatorventil med flere fordeler, som blant annet differansetrykk-regulering. Dette er fremtidens radiatorventil for den perfekte komfort-sonen.

Honeywell Home vil i årene fremover ha tydelig fokus på sikring av drikkevann, materialer uten helseskadelige stoffer og den perfekte komfortsonen.

Nye innovatiove VVS-produkter vil også være en del av Honeywells IOT-program som lanseres i de nærmeste årene; smarte tilkoblede produkter med app-styring.

Velkommen til oss, godt synlig i D-hallen, understreker Honeywell i sin melding til VVSforum.