Purus Joti AS har en av de største standene på VVS dagene. - Det har vært svært viktig å bruke deler av presentasjonen på VVS Dagene til å vise frem det fineste innen Purus design, sier Petter Gulløy i en pressemelding.

Han vil være tilstede å vise deg det nyeste innen designsluk på messen.

- Det er viktig at rørleggeren forstår kundens behov for designrister, sier Gulløy som mener rørleggeren har mye å gå på når det gjelder å selge baderomssluk som kanskje er det viktigste designelementet på baderommet.

- Det er et krav nå at en slipper å stå på sluket når du dusjer samt opprettholde et enhetlig fall med store fliser. Det kan ikke lenger være slik at det selges tradisjonelle sluk midt i dusjsonen som lager lyd, legger Gulløy til.

Purus har det nyeste innen designsluk hvor både farger og mønster tilfredsstiller alle trender som vi nå ser i markedet. - For oss i Purus er det avgjørende at rørleggeren er kjent med, og forstår lønnsomheten i å tilby slukløsninger som er med i tiden, sier Petter Gulløy.

Petter Gulløy er kjent for de fleste gjennom mange år i bransjen. Hans spesialitet på kundetilpassede løsninger har vist at de aller fleste rørleggere har hatt svært god nytte av hans kunnskap. Dette har blitt satt pris på hos alle som har jobbet med design av baderom.

Petter kan du treffe på Purus sin stand vår nr. C01-10!