Videre forteller Tømmerås at de er fornøyde med å ha utviklet selvklebende og avtagbare frontfolier til å sette på termostatene.

Nøye utvalgte farger

Siden folk har farger på veggene og boligen generelt, er det egentlig helt naturlig at noen nå går bort fra standarden med kun sort og hvitt. 

– Vi lanserer åtte forskjellige trendy veggfarger, sier Tømmerås.

Selve produktkonseptet er helt nytt. Tømmerås forteller videre at frontfoliene er selvklebende og avtagbare. De er laget for å passe til de av dine kunder som har blitt lei livet i sort og hvit.

– I samarbeid med et trendbyrå, har vi prøvd å treffe den trenden som er innenfor farger nå, sier Tømmerås.

Det er åtte farger tilgjengelig, og tanken er at det skal matche de mest vanlige fargene kundene har i deres interiør.

– Frontfoliene treffer trenden i interiørfarger akkurat nå og det er skandinaviske trend byrå Pej gruppen som har anbefalt dem, sier Tømmerås.

Forskjellig farger i samme hjem

I forbindelse med lanseringen av dette, vil alle kunder få de fargefoliene de trenger gratis fra Roth Norge. Dette tilbudet kommer til å vare i en begrenset introduksjonsperiode. 

– Det vil være mulig å bestille de fargene man trenger til ulike rom, sier Tømmerås.

Hun utdyper at selv om kunden har et grønt soverom, har de kanskje andre veggfarger ellers i huset. Da er det naturlig å kunne håndplukke farger til de ulike rommene.

– Vi synes at idéen er så god, fordi den setter farge på tilværelsen. Det håper vi også at andre synes, sier Tømmerås.

De mest brukte termostatene

Roth Touchline SL systemet er i forkant når det handler om vannbåren gulvvarme, gulvkjøling og radiatorstyring.

– Vi ser en kraftig vekst i etterspørsel etter vannbåren gulvvarme som oppleves som mer energieffektiv. Vi har systemer som både er lavtbyggende og hurtigregulerende med riktig god komfort, forklarer Tømmerås.

Termostatene er firkantede og ser like ut, enten kunden har smarthus eller et tradisjonelt hus. Det er altså bare én standard du trenger å forholde deg til.

I tillegg til nye, friske farger, får du naturligvis fortsatt tradisjonelle sorte og hvite Roth Touchline termostater, om kunden vil ha det. 

Slik påføres foliene på termostatene

– Folien er identisk med den beskyttelsesfolien som normalt sitter på en ny Roth Touchline termostat, sier Tømmerås. 

Hun forteller videre at folien fester seg med ett tynt vokslag, og er enkel å sette på og ta av. 

Normale forhåndsregler som at termostaten bør rengjøres for fett og skitt før en ny folie settes på, er viktig å huske på. For å unngå luftbobler når folien settes på, er det lurt å bruke et kredittkort eller lignende til å gni dem ut.

Slik får du tak i foliene

Tømmerås forteller at Roth ColorFun er laget for å gjøre salget av Roth Touchline SL system for gulvvarme enklere. Kampanjen skal bidra til å tiltrekke kunders oppmerksomhet til dette systemet.

For å få tak i foliene, kan kundene dine sende bilde av termostaten på e-post til: bestilling@roth-norge.no. Legg ved informasjon om hvilken rørlegger som installerte dine Roth Touchline SL termostater, og oppgi hvilken foliefarge kunden vil ha. Og her er som nevnt mulig å velge forskjellige farger til ulike rom.

– Foreløpig er det helt gratis. Vi både håper og tror at dette faller i smak, avslutter Wenche Tømmerås, markedskoordinator i Roth Norge AS.

Girl+thermostats_ColorFun_210x107mm.jpg