Kombiskapet har vært under utvikling i 2014, og blir presentert under VVS-dagene.

- Vi har jobbet med skapet i en lengre periode, og rakk akkurat å få det ferdig til messen. Det ligger mange års erfaring med tappevannskap bak, så dette er en videreutvikling av vår kompetanse på området, sier salgssjef Finn Olaussen i EnercomØst SGP.

Skapet er laget i Aluzink stål, mens skillet mellom delene er i plast, og det samme er bunnen. Det er for å forhindre rust hvis det skulle være en vanndråpe eller to som ligger på bunnen av forbrukervanndelen. Det er heller ingen sveiseskjøter i skapet. Kombiskapet består av en hel ramme og to dører, og leveres i standardmålene HxBxD: 1300 x 550 x 98 mm. Kan lages på andre mål på bestilling. Bygd og lagd for å dekke krave etter reglene t i NP>vvs129 NTVVS 129

- Skapet passer ypperlig til leilighetsprosjekter og kan skreddersys etter behov. Vi har tilpasset skapet med 16 skapmuffer i diameter 25/28mm og en dreneringsmuffe i tappevannsdelen. I gulvarmedelen er det festebrakett med fordeler montert. Det er også satt av plass til energimålere i begge delene av skapet, sier Olaussen.

Skapet er bygd og lagd etter reglene i NTVVS 129.