I løpet av høsten har selskapet ansatt ny adm.direktør i Karin M. Jensen som skal overta det daglige ansvaret og utvikle Belimo Norge videre. Tidligere leder av bedriften, Johan Brevik, skal bruke sin kunnskap ute i markedet å fronte systemløsninger og applikasjoner rettet mot byggherrer og rådgivere.

Stor tro på rollefordelingen
- Johan Brevik sitter på en unik kunnskap om våre produkter, og har spesialkompetanse på systemløsninger, ventiler og regulering innenfor områder som ventilasjon, energi og vann. Vi kan tilby kvalitetsprodukter som er med på bidra til mindre energibruk, bedre luft, og ikke minst få vannanleggene i byggene til å fungere bedre, både hva gjelder mengde- og energi. I tillegg er vi en liten, men svært dedikert gjeng med ulik kompetanse som utfyller hverandre. Dette skal bli vårt varemerke fremover, sier den nye direktøren.

Brevik poengterer at de nå står bedre rustet og vil være mer offensive utad enn det de har vært tidligere. Han mener det er et stort behov for deres kunnskap om måling, regulering og balansering i bygg, basert på nye krav i forskrifter osv.
- Dette kan vi mye om, og vi vil mer enn gjerne være rådgivere og støttespiller for de som jobber med dette.  Min nye rolle blir nettopp å banke på dører hos rådgivere, og byggherrer. Vi har en mengde produkter som kan løse problemer og utfordringer i ulike bygg. Det er viktig å tenke innovasjon, samt utnytte ny teknologi som finnes på markedet. Det gir både velfungerende bygg, fornøyde byggeiere og ikke minst fornøyde leietakere. Men vi må få ut budskapet, sier Brevik.

Flere nyheter på VVS-dagene
Belimo kommer til å presentere flere nyheter under VVS-dagene. Leverandøren lanserer i disse dager sitt nye smart konsept med serviceverktøy for nye VAV-Compact regulatorer med NFC (Near Field Communication) grensesnitt.
- Med en smarttelefon ute på anlegget kan man enkelt stille parametere i vår nye VAV-Compact regulator via det innebygde NFC-grensesnittet. En app gjør det mulig å tilpasse relevante parametere, som for eksempel å endre V'max / V'mid / V'min verdi innstillingene og avlese faktiske øyeblikks verdier samt sett punkt verdier, sier Brevik.

Fem års garanti
Den sveitsiske spjeld- og ventilleverandøren har en stor forsknings- og uviklingsavdeling. Det betyr at Belimo hele tiden kan tilby markedet innovative og spesialtilpassede produkter.
- Belimo er et sveitsisk eid selskap, og legger mye penger i utvikling. Vi har en stor forsknings- og utviklingsavdeling bak oss som gjør oss i stand til å levere produkter av høy kvalitet.  Derfor er vi heller ikke redd for å tilby fem års garanti på produktene våre, forteller Jensen.
- Vi er en liten gjeng her i Norge, men er i vekst og vi trenger flere nye medarbeidere. Det er mye å hente i markedet, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgavene fremover

Og skulle kunden trenge varene på timen har Belimo eget lager i sine lokaler på Bryn. Der kan man hente produktene selv, eller få varene ekspedert per post.