- Vi lanserte tidligere i år vår nye Lowara våtløpere. Dette er sirkulasjonspumper som dekker alle behov og størrelser. Pumpene kommer fra Xylem sin fabrikk Lowara – en fabrikk som har vært på markedet i mange år og vet hva som forventes av en sirkuklasjonspumpe. Enten om den skal sirkulere kaldt, varmt eller drikkevann, sier markedssjef, Rune Østvold i Xylem.

Pumpene kan kommunisere med alle kjente standarder, og er enkle å betjene fra nettbrett og telefon. Det skal svært få tastetrykk til for å stille inn pumpa i riktig driftsmodus.

- Med disse nye pumpene er Xylem blitt en totalleverandør til VVS bransjen både inne i bygget, og som de alltid har vært på utsiden av huset. Flygt er jo mest kjent for sine avløpspumper og pumpekummer, men nå  dekker vi de med  Lowara  pumper,  alt fra inntak i bygget og ut til renseanlegget, altså hele vanntransporten, sier Østvold.

- På vår stand under VVS dagene vil vi ha montert opp pumpen i drift slik at alle kan komme å  justere pumpene og bli mer kjent med enkelheten.
For de som har interesse av trykkavløpsanlegg vil også få se nyheter fra Xylem. De vil vise små pumpekummer som passer i dette segmentet.

- Vi vil samtidig vise mange nye styringssystemer mot nettopp pumpekummer og innendørs pumper som sirkulasjon og vanntransport. Dette viser vi på vår stand C03-04 som er perfekt plassert på messen, og vi har mange dyktige medarbeidere på plass for å hjelpe alle som ønsker det, sier Østvold avslutningsvis.