- Vi er veldig fornøyd med responsen fra rørleggere og andre besøkende under hele messen. Nå har vi gått offentlig ut og signalisert at vi har fått Hansa produktene under samme paraply. Hansa er et godt supplement til våre produkter i Oras med et annet designuttrykk, og fyller et hull i vårt sortiment. Vi starter med et nordisk sortiment på rundt 100 produkter, sier Lars Erik Fossum, Country Manager for Oras Armatur  i Norge.

Store bredde
- Produktporteføljen til Hansa er enorm, og vi skaffer selvfølgelig det meste på bestilling hvis det er produkter som kundene vil ha, og ikke ligger i den ordinære produktrangen vi starter med, skyter markedskoordinator Terese Lunde inn.
- Vi skal teste dette, og vil fort finne ut hva som gjelder og hvilke produkter som slår an i markedet. Vi får i hvert fall en stor bredde i vårt sortiment som vi ikke har hatt tidligere, og som vil gjøre oss til en mer komplett leverandør.

Designprodukter på øverste hylle
Lunde påpeker at de nå beveger seg i det øverste designsjiktet.
- Med armaturer som Murano, Canyon og Latrava kommer vi med nyheter som skiller seg veldig ut. Man kan trygt si at det var stor interesse for disse armaturene under messen, og selveste ”sinna snekkeren ” Otto, var også innom og beundret de nye armaturene, sier Lunde.

Hansaserien opererer i tre segmenter og dekker en bred produktmix. Det er Home, Living og Edition. Alle seriene vil være representert i Norge.

Saken fortsetter under bildet:

En fornøyd gjeng fra Oras Armatur rett før emssen stengte fredag

Fossum poengterer at Oras fortsatt vil være hovedproduktet, og at Hansa vil bli deres tilleggsmerke.
- Vi er i startgropen, men har ikke tenkt å hvile på laurbærene. Oras Armatur skal fortsatt opprettholde Oras posisjon i markedet, men vil nå kunne tilby kvalitetsprodukter med et nytt og flott design. Vi vil satse like mye på kjøkken, dusj og servanter, forteller Fossum.

Nyhet på messen
Oras Armatur viste også frem sin slager Oras Oramix under VVS-dagene. Dusjkranen har fått nytt design, og er ytterligere tilpasset slik at den skal fremstå enda mer brukervennlig.
- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på de endringene vi har gjort på Oramix èn. Dette er et armatur som rørleggerne kjenner kvaliteten på. Denne kranen er trykkstyrt som betyr at den utligner trykket i motsetning til en termostatstyrt kran. Orasmix er ypperlig å bruke i alle typer bygninger, men spesielt godt egnet i høye bygg med store høydeforskjeller og med mange vannuttak, forteller Fossum.
- Man kan ikke si annet en at messen var en skikkelig opptur med tanke på vår lansering, og vår nyhet på Oramix.


Terese Lunde og Lars Erik Fossum viste også frem nyheten på Orasmix inder messen.