Nye kanaler legger økt press på priser, og forbrukeren er meget bevisst.

- Vi jobber med komplette bad og vil gi kundene en god opplevelse knyttet til prosessen med å få prosjektet i havn. Vi legger sterk vekt på samarbeide med bransjens aktører gjennom tett partnerskap. Det kan gi alle en vekst. 

- Konkurransen vil tilspisse seg ytterligere fremover, og vi mener at tiden inne for å se nye og gode samarbeidsformer. Vi ønsker å stå sammen med faghandelen. 

- Må forholde oss til kjøpsmønsteret
Begge presiserer at kundereisen mot drømmebadet har endret seg vesentlig de siste årene. En dreining Korsbakken Bad har vært veldig bevisste på å være i forkant av. 

- Skal vi klare det, er vi avhengig av å ha kunnskap om hva kundene forventer av oss som en leverandør til faghandelen. Vi skal sammen gjøre kunden fornøyd. I dag vet vi at forbrukerne går på nett for å orientere seg. Vi har derfor gjort det enkelt for dem ved at de kan gå inn på vår side, finne ut hvilke produkt de ønsker seg og hva de koster.

- Alt handler om å gjøre kundereisen enklere og tryggere. Derfor lanserer vi en helt ny nettside som skal inspirere, og gjøre det enda enklere for både forhandlerne og forbrukerne å finne badet de ønsker seg.

Korsbakken Bad AS ble startet i 1976 og er en norsk, familieeid leverandør av kvalitets- og designprodukter til baderom og kjøkken over hele Norge. Her finner du hele baderommet; fra baderomsmøbler, servanter og servantkraner, til takdusjer, annet dusjutstyr og toaletter. Alt er håndplukket fra danske, italienske og spanske produsenter, slik at forbrukeren kan sette sammen et spennende og personlig bad.

Målet er å være en komplett leverandør for synlige produkter til baderommet, og gi forbrukeren en enklest mulig vei til sitt drømmebad. I tillegg ønsker vi å gjøre rørleggerens hverdag enklere.

Korsbakken Bads styreleder Arne Korsbakken.
Korsbakken Bads styreleder Arne Korsbakken.

Stor suksess med utstilling og showrom

- Vi har fokus på forbrukeren, og opplever suksess med vår satsing på showrom. Hit kommer forbrukeren for å bli inspirert, og de kan få tegnet drømmebadet. Vi selger selvsagt varene gjennom våre forhandlere i faghandelen, sier Ringnes. 

- Vi er veldig opptatt av at monteringsjobben skal utføres av fagfolk. Derfor selger vi ikke direkte til forbruker, men hvis ikke forbrukeren allerede har en rørlegger sender vi de videre til en av våre mange samarbeidende rørleggerbedrifter. Vår ambisjon er å gi folk en god opplevelse, både morgen og kveld.

Arne Korsbakken supplerer: 

-  Å kople produkter og tjenester sammen, tror jeg kommer bare mer og mer, og vil etter vår oppfatning bli den nye hverdagen, legger han til. 

Derfor er partnerskapet med bransjens fagfolk viktig.