- Nydelig, elegant og lekkert var blant godordene vi fikk for nyhetene våre, forteller Lars Korsbakken. - Den største nyheten var de to møbelseriene Home og Rustic, som følger de nye trendene med mye naturlig materiale og er laget i eikefiner og detaljer i heltre eik. 

Korsbakken lanserte ny hjemmeside på slutten av fjoråret, og tok en kjapp runde for å vise de smarte nye detaljene på hjemmesiden. 

- Siden er bygget opp med Feed PIM-løsning som base og det er dermed mulig å finne svært mye produktinformasjon på den nye hjemmesiden. En viktig ny detalj er at FDV-bladene hele tiden oppdateres automatisk når det legges inn en endring på produktet i PIM. Det betyr at det alltid vil være siste oppdaterte versjon FDV-blad som vises på det enkelte produktet, forteller Korsbakken.

Korsbakken Bad hadde satt av god tid i  programmet til mingling i lokalet og både egne medarbeidere fra Korsbakken og flere av selskapets leverandørene var behjelpelig med å svare på spørsmål.

Lars forteller at enkelte kunder bestilte også nye utstillinger på direkten når de fikk se utstillingen og hvordan dette var satt sammen.

Saken fortsetter under bildet:

En entusiastisk Lars Korsbakken kunne fortelle forhandlerne som tilstede på lunsjmøtet den 25.januar om mange spennende nyheter for baderommet. 

- Det er noe helt annet å se ting utstilt i forhold til et lite bilde, så det er viktig for oss å delta på arrangementer som dette, både for inspirasjon og for opplæring i salgsargumenter, sier Mai Britt fra Moss Bad og VVS som hadde tatt turen til Korsbakken Bad.

- For de som ikke hadde mulighet til å komme til Oslo den aktuelle dagen, har vi laget et kort opptak på 15 minutter med en digital gjennomgang av alle nyhetene som ligger inne på våre hjemmesider, avslutter Korsbakken.