Butikken ble åpnet i går kl. 06.30 med adm. direktør Bjørn Moen tilstede. Han foretok den offisielle åpningen kl. 08.00 med symbolsk saging av installasjonsrør i stedet for klipping av rødt bånd. 

I forbindelse med den nye butikken har Heidenreich fått på plass et utvidet sortiment, med blant annet verktøy og installasjonsprodukter. Butikken har med seg en erfaren og kompetent gjeng fra Haslevangen, i tillegg til at inne-salg VVS nå er lett tilgjengelig også fra butikken. For kunder som har spørsmål i forhold til større prosjekter, så er også prosjektavdelingen VVS lokalisert i de nye lokalene på Brobekk. 

Utleiedelen i butikken
Utleiedelen i butikken

Sirkulær økonomi er også ivaretatt

- Heidenreich har siden 2010 vært en miljøfyrtårn-bedrift og avfallshåndtering er et viktig område.I den nye butikken er det lagt til rette for at sortering av avfall skal være enkelt å gjennomføre og lett forståelig for alle kunder, skriver grossisten i pressemeldingen. 

- I tillegg har vi i flere år gitt kundene mulighet til å leie verktøy i stedet for å kjøpe verktøy de bruker en sjelden gang. I den nye butikken er et eget området avsatt og området er godt merket til utleie av verktøy, noe som er et godt tiltak innen sirkulær økonomi, påpeker de. 

I tilknytning til butikken, er det også innredet en kafe, hvor man kan få seg en liten matbit, eller en kaffe.
I tilknytning til butikken, er det også innredet en kafe, hvor man kan få seg en liten matbit, eller en kaffe.

Fysiske butikker er en viktig salgskanal.

Fysiske butikker vil også i fremtiden være er en viktig salgskanal for Heidenreich.

- Det har i mange bransjer vært snakket mye om at fysiske butikker mister omsetning. Hos oss er utviklingen til fysiske butikker helt annerledes. Vi fortsetter å øke omsetningen og tar markedsandeler, blant annet takket være våre fysiske butikker i Norge. Vi har en vekst i være butikker på rundt 35 prosent så langt i 2022, sier adm.direktør Bjørn Moen i Heidenreich AS.

Heidenreich Haslevangen er nå historie og den nye storstuen til Heidenreich i Oslo finner du nå i Alf Bjerckes vei 14 på Brobekk.