Til å lede det nye selskapet har man ansatt Tjerand Djup Nesvik (28) som daglig leder. Tjerand kommer fra stillingen som prosjektleder/elektromontør i Rasmussen Elektro AS, hvor han har vært ansatt siden 2012.

– Det var fokuset FLOW Group har på kundene og medarbeiderne, sammen med ledelsessystemene for kvalitet og kompetanse, og det tette kollegiale fellesskapet som var avgjørende for beslutningen om å takke ja til stillingen som daglig leder. Jeg ser frem til å ta del i planene og initiativene FLOW Group har iverksatt når det gjelder markedsorientering mot B2B segmentet og en flerfaglig tilknytning innen elektro, rør og klima, noe som er en type profesjonalisering som jeg ønsker å ta del i, sier Tjerand Djup Nesvik i en melding.

FLOWs strategi er å ha ett spesialistselskap innen hvert av de 3 fagområdene (elektro/klima/rør) i hvert geografisk sted som FLOW prioriterer å være etablert. De 3 spesialistselskapene skal rendyrke sin egen vekst og lønnsomhet, men samarbeide tett med hverandre for å utvikle en unik konkurransekraft og skape synergier internt for gruppen og eksternt for kundene. Dette er en strategi som motiverer en ung og ambisiøs Tjerand Djup Nesvik. Jeg ser frem til å samarbeide tett med både FLOW Klima Sør-Vest AS og Ragnar Svensen AS, slik at vi sammen kan skape begeistrede kunder her i Stavanger-regionen.

– FLOW Group har allerede gjort tilsvarende satsing innen elektro gjennom FLOW Elektro Midt-Norge i Trondheim og FLOW Bredesen Elektro i Arendal, og vi vil selvfølgelig samarbeide tett med dem og benytte oss av den erfaringen de har gjort. Vi vil også dra nytte av kompetanse og erfaring fra de andre selskapene i FLOW Group, sier Tjerand Djup Nesvik.

Han forteller videre at de allerede er i gang med rekruttering av nye medarbeider, og vi ønsker å tiltrekke oss personer som vil bidra til å skape noe nytt og spennende i bransjen, sier Tjerand Djup Nesvik.

– Markedet og kundene er i merkbar endring, og vi som leverandør av elektrotekniske tjenester må tilpasse oss en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere. Derfor er FLOW Group, med sin strategi og sitt konsept, en spennende aktør som jeg gleder meg til å være med og videreutvikle her i regionen, avslutter en engasjert og motivert Tjerand Djup Nesvik.