– LK Systems er inne i en spennende periode hvor utvikling av eksisterende og nye produkter, ekspansjon av alle virksomheter i Norge og Sverige står sentralt. LK står for noe eget og genuint i vår bransje og har en hurtig voksende kundemasse i alle deler av rørleggerbransjen. En dedikert teknisk stab, kompetente selgere og et godt lager gir LK et solid fundament til å håndtere små og store prosjekter. Når spørsmålet fra LK kom, tok det ikke lang tid å forstå hvor spennende denne muligheten var, sier Jarle Amble i en pressemelding.

Jarle tror på at overgangen til LK Systems kommer til å gå fint, da selskapet har en svært god kultur internt, men han tror også at det selvsagt blir mye å sette seg inn i til å begynne med.

– Jeg håper at min bransjeerfaring kan komme godt med, i tillegg kommer jeg jo inn i et selskap med mange dyktige kollegaer, både i Norge og Sverige. Etter å ha jobbet tett med medlemmene i VVS Norge har jeg med meg nyttig informasjon om hvilke utfordringer små og store rørleggerselskaper møter daglig. Det er ikke det samme å være rørlegger i dag som for bare kort tid siden. Kravene blir skarpere, byggetiden blir kortere, de tekniske anleggene blir mer sofistikerte, digitalisering og dokumentasjon er svært viktig for å nevne noe, påpeker Amble.

Flere nye produkter

LK har de seneste månedene lansert flere nye produkter på markedet, blant annet LK CubicMeter og LK CubicSecure.

– Dette er to innovative produkter som møter markedets behov og etterspørsel, og som igjen viser at LK ønsker å utvikle seg sammen med installatører, brukere og eiere av bygg. Derfor er nærhet til markedet og tidlig involvering i prosjektutvikling viktig fremover. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av LK, og ser frem til å bli kjent med nye og eksisterende kunder. Ikke minst gleder jeg meg til å bli en del av arbeidet med mange spennende produktlanseringer i tiden fremover, forteller Amble.

– Jarle er en fantastisk person med mye kunnskap, og han er et kjent navn i bransjen. Vi er glade for at Jarle vil være med på vår reise framover og jeg ønsker han varmt velkommen til oss, sier Lars Petter Olsen til slutt i meldingen.