- Holtes VVS-avdeling er nå lokalisert i Trondheim, og som kjent er trøndere og barter to sider av samme sak, forteller Geir Ove Ustad, produktdirektør for VVS i Holte. - JobOffice-standen til Holte blir antakelig messas eneste heltrønderske stand. På stand C05-31 i hall C treffer du gutta som selvsagt alle stiller med bart, gjerne tar en trønderskrøne, og naturligvis også forteller om alle finessene bransjesystemet JobOffice har å by på, sier han.

Kåring av tøffeste bart
I tiden fram til VVS-dagene starter 22. oktober, vil Holte donere hundre kroner til «VANN FOR LIVET» for hver «barte-selfie» som deles på facebooksiden. Holte vil også oppfordre sine kunder og samarbeidspartnere til å gi sin støtte til vannprosjektet.

Les mer om dette på Holtes facebookside, www.facebook.com/Holte.as  Det hele vil toppes med kåringen av «VVS-dagenes tøffeste bart» på JobOffice-standen fredag 24. oktober.

JobOffice + PocketLink + Fagtorget 
JobOffice er bransjesystemet som er utviklet av fagfolk for fagfolk. Med dette har ethvert rørleggerfirma full oversikt til enhver tid. Hvor enkelt alt dette er, kan du få demonstrert på VVS-dagene på Holtes stand 22. – 24. oktober. - Det blir også spontane miniforedrag om ulike finesser med JobOffice. I mellomtiden er det bare å la barten gro, oppfordrer Geir Ove Ustad!