- Vi presenterte bredden av våre produkter og fikk god uttelling, forteller salgs- og markedssjef Kristian Langebeck.

God oppmerksomhet
Uponor var godt representert og  opplevde en vellykket messe, hvor man fikk presentert både bredden og den faglige styrken på en skikkelig måte. Det ble vist nyheter innen gulvvarme, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe.
I tillegg vakte det nye modulære PPM-systemet for tappevann stor interesse. Administrerende direktør, Petter Vang er godt fornøyd med oppmerksomheten under VVS Dagene.

Tor Brønn
Gründer Tor Brønn kom innom og kastet glans over Uponors stand. Han er av mange regnet som som PEX’ens far, og startet Wirsbo Norge i 1990 og har jobbet tett med både bransjeorganisasjoner og forsikringsselskap for å ta Rør-I-Rør-systemet til dagens standarder i Norge.

Saken fortsetter under bildet:

Fin samling på Uponors stand, med gründer Tor Brønn mellom salgs- og markedssjef Kristian Langebeck og adm. dir. Petter Vang.[/caption]

Premie til Rogaland
Uponor arrangerte også en konkurranse hvor premien var en flott Milwaukee-pakke. Utstillingsansvarlig Hanne Zakariassen melder om stor interesse og god deltagelse. Vinneren av den flotte premien ble Ari Frode Brynjelsen hos Vedavågen Rør AS i Rogaland.