For å utvikle og levere bransjens beste løsninger, jobber Assemblin aktivt for å tiltrekke seg, utvikle og beholde bransjens beste medarbeidere.

- Dette gjør vi på flere måter, hovedsakelig ved å tilby interessante oppgaver og spennende prosjekter i et sunt, stimulerende og godt arbeidsmiljø. Men også ved å tilby kompetanseheving og interne karrieremuligheter. I hvert forretningsområde er det derfor godt utviklede kompetanseutviklingsprogrammer. For noen år siden ble det også introdusert felles, konsernovergripende videregående opplæring i regi av Assemblin Talent Program (ATP). Dette programmet utvides nå med et fordypende prosjektlederprogram, uttaler de i en melding.

Avgjørende for suksess
- Det er avgjørende for vår fortsatte suksess at vi har gode prosjektledere. Etter hvert som kompleksiteten til prosjektene og kravene til våre prosjektledere øker, føles det godt å nå kunne tilby en virkelig god utviklingsmulighet for dem. Det konsernomfattende programmet gir også deltakerne muligheten til å utveksle erfaringer og utvide sitt kontaktnett, noe som styrker vår kultur og forbedrer våre prosesser, sier Mats Johansson, konsernsjef i Assemblin.

- I likhet med ATP er prosjektlederopplæringen skreddersydd for Assemblin og har blitt utviklet i samarbeid med Stockholm School of Economics Executive Education. Den første prosjektlederopplæringen starter i september og går over seks måneder.