CTC`s nye direktør er svensk, og kommer fra det store industrikonsernet SAPA som er et stort internasjonalt selskap som bland annet produserer aluminiumkomponenter til telekom-,bil- og elektronikkindustrien. Der har Lindberg jobbet som salgsansvarlig samt som Supply chain director under de senaste årene.

Den bakgrunnen burde gjøre han i stand til å få en rask oversikt over VVS-markedet i Norge.

Tilknytning til Norge
Lindberg er gift med en norsk kvinne fra Ålesund, og de har to barn. De har nylig flyttet fra Småland i sødra Sverige til Lørenskog utenfor Oslo.
- Vi stod ved et lite veiskille, da min sønn skulle begynne på skolen. Vi ville finne på noe nytt og satset derfor på Norge etter å ha bodd i Stockholm i mange år. Når jobben i CTC dukket opp, var det en spennende mulighet og anledning til å ta spranget fullt ut, sier Lindberg.
- CTC navnet kjenner jeg godt fra Sverige hvor de har vært en kjent leverandør av kvalitetsprodukter innenfor varmesegmentet i en årrekke.

Begynner å bli kjent med de ansatte
Etter starten i august begynner den nye sjefen å føle seg hjemme på Årnes, og han forteller at han begynner å kjenne de ansatte bedre og bedre dag for dag. 
- Jeg begynner å bli litt varmere i trøyen nå, og har en litt bedre oversikt en for bare en måned tilbake. Jeg har arvet en svært dedikert gjeng med mye kunnskap etter Thore Sydtangen. Han har gjort mitt utgangspunkt takknemlig. Tonen er veldig bra, og alle gjør en meget bra jobb, påpeker Lindberg.
- Ambisjonen er å vokse, og skal vi få til det er vi avhengig av kunnskap og bra produkter. Det har vi her på huset. CTC skal ikke være størst, men selge de riktige systemene til kunden.

- Det er en styrke at vi er eid av et stort selskap. Gir oss muskler, samtidig som det er liten vei fra beslutning til handling. Produksjonen kommer til å fortsette på Årnes, poengterer Lindberg.

Satser for fullt
Nå pågår VVS-dagene for fullt og CTC har flere nyheter på standen som de ønsker å vise frem. Den største nyheten som de besøkende kan se nærmere på, er deres nye varmtvannsbereder CTC Economic.

- Varmtvannsberederen kommer med universalmontering for valgfri side eller toppmontering, noe som letter rørleggerens arbeid. Alle CTC Economic kommer med Heat-Injection teknologi for hurtig oppvarming av varmtvann, og berederen er testet og oppfyller kravene til det strenge EcoDesign direktivet for produktsjon av tappevann, sier Lindberg.
- Dette produktet har vi stor tro på vil slå an blant rørleggerne.

Nå ser Lindberg frem til spennende dager på Lillestrøm, og ikke minst få et innblikk i den norske VVS-bransjen.