- Som en stor leverandør av spinkelpumper synes vi at det var på tide at vi utviklet konseptet vårt videre. Vårt nye satsingsområde har blitt til av stadige forespørsler fra våre kunder om vi også fører sprinkelutstyr. Vi har allerede fått vår første store lagerbestilling til Norge, og er klare for å satse for fullt på dette området, sier Pontus Lingetoft, daglig leder i WM Teknikk AS i en pressemelding.
- Globe som vi representer i Norge er en av de større aktørene på sprinkler markedet globalt og har vært på markedet i Norge i over 25 år, så det er godt innarbeidet produktnavn.

WM Teknikk har allerede levert flere store prosjekter til rørleggerfirmaer.

Saken fortsetter under bildet:


- Det er hyggelig når vi får forespørsler om leveringer og samarbeid uten at vi har markedsført dette noe spesielt ennå. Vi har fått positive tilbakemeldinger når det gjelder kompetanse, leveringsdyktighet og pris. Vi har valgt å sette noen kompetente medarbeidere på disse produktene og som rendyrker dette markedet, mens andre tar seg av det vanlige pumpesalget og service som kanskje WM Teknikk er mest kjent for, sier Lingetoft.

På grunn av nysatsingen på sprinklerutstyr utvider selskapet lagerkapasiteten med ytterligere 250 kvadratmeter, hvor de lagerfører varene for å gi kundene hurtig respons.

- Vi synes dette er et spennende marked som vi tar på alvor, og dette er nærliggende produkter til spriklerpumpene vi leverer fra før, sier WM Teknikks daglige leder