Fler og fler velger å sette inn en takdusj i sitt baderom, både for den herlige vannflyten som et stort dusjhode gir, men også for den funksjon og design en takdusj tillfører i et baderom, skrive Hafa i en pressemelding.

– Våre dusjhoder er i metall. Dusjblander i messing og håndtak av metall, testet og sertifisert av SINTEF, melder de videre.

Serien har en teleskopfunksjon hvor man selv kan tilpasse høyden på dusjhodet. Gjennom en AntiTwist funksjon kan håndtaket fritt rotere uten at slangen tvinner seg.

I tillegg er Hafa Mix utstyrt med HeatProtection, hvor dusjblanderens termostat har en konstruksjon som forhindrer at man brenner seg på blandebatteriet, ettersom det varme vannet aldri er i kontakt med ytterdekselet.

- Våre dusjhoder har en antikalkfunksjon som gjør at du enkelt tar bort kalk, ved å dra fingrene over gummimunnstykket, skriver Hafa i pressemeldingen. 

I serien Mix inngår takdusj med rundt eller firkantet dusjhode, dusjsett samt termostatblandebatteri. Også de i rund eller firkantet model