- Thermopanel V4 leveres komplett fra fabrikk, med alt på plass. Radiatoren leveres alltid med sideplater og gitter ferdig montert og er tilgjengelig i 70 ulike farger, i tillegg leveres den med standard integrert TIF ventilinnsats, veggkonsoll, sideplater, gitter, lufteskrue og blindplugg. Alt på et NRF-nummer, sier salgssjef Tom Gunnar Bratsberg i Purmo Norge.

- Den nye radiatoren har hele ni monteringsalternativer, noe også gjør den unik. Den fås med standard med 4 veis ventil for valgfri montering under eller på siden, tvillingkobling, midtforbindt med flexfordeler, montering med veggbokser bak radiator med flexfordeler, og kan omstilles fra et til to rørsystem med en TP-1 rørfordeler, samt Quatrosystem og servicesett for rehab. Systemet er konvertibelt med de fleste rørsystemene.


Kan velge mellom tre profiler
- Thermopanel med Plan- eller Ramo front er uten tvil markedets mest elegante og moderne frontprofiler. Radiatoren er utstyrt med innsveiset, skjult V4 ventilarrangement med både bunn- og sidetilkobling, og leveres i standardutførelse med gitter, sideplater og veggkonsoller. En håndklestang er å få som ekstrautstyr, sier Bratsberg.

Planversjonen er standard i robust format “Heavy Duty”. Den sterke versjonen er ideell for spesielt utsatte miljøer som i for eksempel restauranter, kjøpesentre og skoler.