Populær konkurranse

Honeywell arrangerte en konkurranse under VVS-dagene og i løpet av de tre dagene messen varte, deltok flere hundre deltakere. Vinneren ble altså Kenneth Hansen fra Askim. Han jobber hos Knut Aarum AS som er lokalisert i Trøgstad, og medlem av Bademiljø kjeden. Bedriften er en tradisjonell rørleggervirksomhet som jobber med de fleste fagfeltene. De har også en egen butikk.
- Vi ønsket å gratulere og overrekke gavekortet personlig og møtte en meget hyggelig gjeng hos Knut Aarum AS i deres butikk i Trøgstad.  Så nå er reisen allerede bestilt til Gran Canaria, sier Morten Helgerud i Honeywell. 

Fattet interesse for drikkevannsfilterene
- Grunnen til at vi var innom Honeywell på VVS-dagene var Honeywells produkter innen blant annet drikkevannsfiltere. De har noen spesielle egenskaper ved returspyling og kan leveres som komplette enheter med trykkreduksjon og tilbakeslagsventil iht NS-EN 1717, forteller den heldige vinneren.
- I tillegg kan filteret ettermonteres på en trykkreduksjonsventil.

- Det var fint å kunne vise frem vårt produktspekter på VVS-dagene. Det var første gangen vi var med, og at vi fikk såpass stor respons som vi gjorde er veldig artig og inspirerende, sier Helgerud.
- Så jeg benytter anledningen til å takke alle som besøkte oss under VVS-dagene og til alle de som deltok i konkurransen. Vi håper å møte dere igjen under VVS-dagene i 2014.