Ved bruk av andre metoder må store deler av for eksempel vegger eller gulv åpnes for inspeksjon av kabel- eller rørledningssystemer. Med Testo 875-1i holder det med et blikk på displayet, skriver leverandøren Max Sievert i en pressemelding.

Firedobler oppløsningen
Høyere oppløsning det er på de termiske bildene, mer sannsynlig er det at man skal kunne oppdage defekter eller avvik. Den revolusjonerende SuperResolution teknologien bidrar øyeblikkelig å forbedre bildekvaliteten på dine varmekamera bilder med flere steg over gjennomsnittet.

- Med fire ganger så mange avlesninger og en oppløsning som effektivt fordobles gir dette en vesentlig bedre detaljoversikt som også bidrar til bedret nøyaktighet på målingene, forteller Arne Petter Holli hos Max Sievert.
- Med Testo 875-1i tar produktutviklerne til Testo et nytt steg. Med naturlige håndbevegelser tar Testo 875-1i flere bilder med meget raskt rekkefølge. Og ved bruk av avanserte algoritmer (deconvolution) omdannes disse til et bilde. Resultat: Fire ganger flere piksler– dette uten at du trenger å investere i et nytt varmekamera.

Hole poengterer at optimal termografering i prinsippet er meget enkelt.
- Bedre bildeoppløsning og flere piksler gir bedre detaljer og tydeligere bilder. Høyoppløselige bilder er spesielt viktig i applikasjoner der det ikke er mulig å komme nærme måleobjektet, eller der det er behov for å identifisere meget små temperaturforskjeller.

Testo 875-1i leveres med en robust koffert med programvare for PC, Soft Case, bærerem, SD-minnekort, USB kabel.