Besøkende vil få se alle mulighetene som finnes for å sette sammen et Unidrain avløp, og lære mer om den patenterte veggflensen som er grunnen til at de var den første produsenten som fikk norsk godkjenning på veggmonterte avløpsrenner, forteller selskapet i en pressemelding.

- VVS-dagene er en viktig messe for oss, for det er nettopp her vi har muligheten til å møte fagfolkene som til daglig arbeider med produktutvalget vårt. På standen vår kan besøkende få inspirasjon til revolusjonerende design, samt å diskutere VVS-løsninger med oss – vi ser fram til dialogen med fagfolk, slik at vi kan utvikle oss og imøtekomme markedets etterspørsel, forteller Thomas Skov Simonsen, markedssjef hos Unidran A/S.

Alt-i-ett – og klar for installasjon
Unidrain viser også den nye sampakkingsløsningen på messen. Et produkt leverandøren har lansert for å imøtekomme etterspørselen, spesielt i det norske markedet. Den nye alt-i-ett-løsning er den danske produsentens svar på "et komplett avløp" og inneholder alle delene du trenger for å installere et Classic Line-avløp: Rist, ramme, sil, armatur og utløpshus. Løsningen er tilgjengelig i flere lengder.

Unidrain vil være å finne på stand C03-07 under VVS-dagene.