Utførelsen er i finér, som sikrer at baderomsmøbelet kan stå i fuktig miljø over lang tid. De langsgående spilene er skråprofilert på begge sider, slik at vannsøl kan renne ned langs fronten, uten å samle seg i mellomrommene. 

Naturen flytter inn

Stine tror møbel-nyheten vil bli tatt godt imot av publikum. – Vi har sett hvordan spiler har slått an i de norske hjem de siste årene. Det settes opp spilevegger som slipper inn lys og deler opp rom, de brukes for å skape liv på vegger og i tak. Trespilene har også flyttet inn på badet, hvor de kombineres med flis og andre materialer.

Nå har vi fått et baderomsmøbel som plukker opp spilemønsteret. Det gir mange spennende muligheter, sier Stine i en pressemelding. Hun er overbevist om at MIE Stav vil falle i smak hos en stor kundegruppe.  

Baderominnredning i tre er blitt stadig mer populært.

Naturens materialer og farger bidrar til en lun, sanselig atmosfære på badet. De skaper en følelse av harmoni og velvære.

Spennende kombinasjoner

MIE Stav er et møbel som gir mange muligheter til å gi badet en personlig stil. En skillevegg med spiler eller et tak med trespiler kan spille godt sammen med møbelet. – I katalogen vår viser vi MIE Stav i gyllenbrun valnøtt. Spilemønsteret hentes opp igjen i taket. Flisene i dusjen er mosegrønne og spiller på farger vi finner på skogbunnen. Gulv og vegger har storformat fliser i varmgrå tone som minner om stein og fjell, sier Stine. Matchende tilbehør Stine foreslår en sort, heldekkende servant og kraner i gull som matchende tilbehør. Sort og gull forsterker mystikken og lunheten som naturfargene bringer inn på badet

Trendekspert Stine Veronica Ellingsen i VikingBad sier naturens materialer har gjort sitt inntog på badet.

SLIK DU KAN DU SPILLE PÅ SPILER

Trespiler som rominndeler, som kontrastvegg i stue eller gang og i tak, har blitt mer og mer populært de siste årene.

Vi elsker tre og natur.

Spilevegger kommer i mange utførelser, men de vanligste materialene for spiler er eik, bjørk eller furu. Størrelsene varierer gjerne mellom 12 og 25 millimeter i tykkelse og 30 - 70 millimeter i bredde. Avstanden mellom spilene bruker stort sett å være mellom 10 og 60 millimeter. Du kan kjøpe spilene én og én og montere selv, eller du kan kjøpe ferdige spileplater. Sistnevnte er tidsbesparende og gjør monteringsjobben enkel. Det er viktig å huske at dersom du skal bruke spiler på badet, bør de plasseres utenfor våtsonen.Trespiler er levende, og krever behandling for å tåle fuktighet.

All overflatebehandling har en viss levetid og krever vedlikehold i henhold til anbefalinger fra leverandør. Her er noen bruksområder: Spiler i tak Utover å tilføre varme og eleganse til innredningen, kan spiler også ha en positiv effekt på akustikken i baderommet. Spiler i tak kan gi fin kontrast til et rå betonggulv og de sorte baderomselementer. 

 

Rominndeling

Hvis du syntes at rommene flyter sammen, er spiler effektive som romdelere. Du kan selv bestemme hvor mye luft som skal være mellom spilene og på den måten hvor oppdelt rommene skal være.

Dekor på vegg

Du kan for eksempel dekorere veggen i et hjørne med spiler for å skape følelsen av å ha et rom i rommet. Det kan være med på å myke opp et stramt og minimalistisk uttrykk i baderommet.

Spiler i tak

Utover å tilføre varme og eleganse til innredningen, kan spiler også ha en positiv effekt på akustikken i baderommet. Spiler i tak kan gi fin kontrast til et rå betonggulv og de sorte baderomselementer.