Prisen er stemt frem av medlemmene, og Vikingbad har utmerket seg gjennom et helt år basert på en rekke kriterier som inkluderer salgs- og serviceapparat, reklamasjonshåndtering, produktkvalitet, prisnivå, leveringsdyktighet samt informasjon, opplæring og tilgjengelighet.

Stine Veronica Bernander, leder for salgsavdelingen i Vikingbad, uttrykker takknemlighet over å motta denne prisen på vegne av hele bedriften. Hun deltok sammen med flere representanter fra Vikingbad under VVS Norges årsmøte og messe i Oslo forrige helg, hvor prisen ble overrakt.

- Å motta en slik pris er den største tillitserklæringen vi kan få, sier Bernander. 
- Alle 80 ansatte i Grimstad jobber hver dag for å gjøre bad enkelt, både for rørleggere og for forbrukere. Det gjør meg stolt, rørt og svært ydmyk å kunne ta imot en slik pris på vegne av hele Vikingbad.

Bernander legger til at denne prisen gir økt motivasjon for Vikingbad og alle de ansatte for veien videre.

- Å bli kåret til 'Årets leverandør' er et signal på at vi gjør noe riktig, sier hun. 
- Men det betyr ikke at vi kan senke skuldrene. Vi har utrolig spennende planer foran oss, som vi har stor tro på at vil bidra til økt lønnsomhet for våre kunder, og vi gleder oss til å realisere dem.

Bilde: Salgsteamet fra Vikingbad, f.v.: Erlend Røisland, Stine V. Bernander, Magnus Aanstad (fra Vikingbad Service), Irina Ellingsen, Tom Nyhagen og Steinar Gunstveit. Foto: Vikingbad