VVS-Dagene er over for denne gang, og både kontakter er skapt og heder og ære tildelt.  Honeywell ECC ble tildelt prisen for beste stand under 50 m2.

Juryens begrunnelse for å fremheve Honrywwll er at denne standen hadde en helhetlig design som utnytter svært godt en liten stand med visuelle stoppeffekter. Tydelig og klart budskap og gode eksponeringer av produkter. Videre skriver juryen at standen er godt bemannet med en oppmerksom og selgende betjening.

Tom Erik Bakkene i Honeywell sier til VVS-Forum at nyheten de presenterte under messa er at Honeywell er tilbake med fullt produktspekter.

-    Og at vi da får prisen for ”Beste stand” er stort for oss, sier Bakkene.

Det er første gang Honeywell deltar på VVS-dagene.

- Messen er jo en arena hvor vi får mulighet til å presentere oss og det har vært hyggelig å møte aktørene i bransjen. Vi har presentert produktnyheter samt et bredt utvalg av våre produkter, sier Tom Erik Bakkene.

- Og så vil jeg gjerne nevne at det var min kollega Morten Helgerud som var ”hovedarkitekten” bak hvordan standen var bygget opp og hvordan vi fremsto som firma, avslutter Bakkene.

Av øvrige priser under VVS-Dagene ble trykkplaten Geberit Sigma 80 ble kåret til årets sanitærprodukt. Årets varmeprodukt ble Oso Hotwater / Oso EPTC, mens Swegon Homesolution gikk til topps i kategorien ventilasjon. Vinneren over 50 kvm ble Oras Armatur fordi deres stand var meget godt og gjennomført design, lys "står ut " i messehallen, samt god utnyttelse av hele standområdet, med delikat og svært tydelig eksponering av produktene og godt bemannet stand, tydelig uniformering og aktiv bemanning.