Idona takdusj fra Damixa  utviklet med en ekstra lang stang og en termostatkran med tut opp som er tilpasset badekar. Det betyr at stangen plasseres rett i termostatkranen som på andre takdusjmodeller, noe som gir ett renere uttrykk fordi man unngår den ekstra slangen som mange har brukt for å tilpasse en takdusj til badekaret.

Termostatkranen har både skoldesperre og ecosave, og venderen mellom takdusj og hånddusj er plassert i termostatkranen. Stangen er teleskopisk slik at den kan tilpasses i høyden. Selve dusjhodet er 200mm og har en myk og god stråle som gir inntil 10 liter vann pr minutt. Hånddusjen har to innstillinger på strålen og gir inntil 9 liter vann pr minutt.

- Vi har merket oss etterspørsel etter takdusjer som kan brukes i badekar, og vi er glade for at Damixa raskt kan utvikle produkter som er tilpasset det skandinaviske og norske markedet. Det gjør at vi kan fortsette å tilby etterspurtkvalitetsprodukter til hyggelige priser til våre kunder, sier Lars Korsbakken, salgssjef i Korsbakken Trading,

Veiledende pris for denne takdusjen ut i markedet er kr. 7190,-

TEKST HER