- Med et moderne og kompakt design, og intuitive funksjoner, er dette en termostat vi tror vil imponere. Termostaten har blant annet frostfunksjon, vindusfunksjon, barnesikring og norsk meny og leveres forhåndsprogrammert for rask installasjon. Det er enkelt å endre tidsprogram og parameter. I tillegg kan man bare å ta med HR90 ved flytting til ny bolig. Så dette er en engangsinvestering, sier Morten Helgerud , Account Manager for Automation & Control Solutions i Honeywell i en pressemelding.

HR90 drives av medfølgende batterier og som betyr at termostaten kan styres manuelt, når for eksempel batteriene må byttes. Det er enkelt å kopiere tidsprogrammet mellom flere enheter for raskere og mer effektiv installasjon.

Fokus på mersalg
Helgerud påpeker videre at produktet er godt egnet for innsalg til sluttkunden.
- Produktet gir sluttkunden både kostnadsbesparelser på opptil 30% samt design og komfort i hjemmet. HR90 er et produkt alle rørleggere bør ha med seg ut til sine kunder.

Lang erfaring
Honeywell har lang erfaring med varmestyring og har mer en 15 års erfaring i utvikling og produksjon av programmerbare radiatortermostater.

- Tilkoblingen er standard M30x1,5 og kan monteres direkte på radiatorventiler fra TA Hydronics, Honeywell og Danfoss hvor RA adapter medfølger., uttaler Helgerud i pressemeldingen fra Honeywell.