Produktet heter Testo 570, og det er funksjonaliteten som gjør produktet spesielt. Alle funksjonene som i dag utføres i en inspeksjon, finnes i instrument. I tillegg kan instrumentet benyttes til en mengde andre funksjoner en kun måling. Eksempler er trykk, temperatur, vakuum eller strøm, skriver firmaet Max Sievert i en pressemelding.

- Effektivisering er avgjørende for den profesjonelle brukeren og i tillegg til punkter nevnt over kan alle måledata lagres enten det er fra igangsettelse, generell service, vedlikehold eller feildiagnostikk. Datalagring medfører at manuelle arbeidsetapper erstattes og lettforståelig dokumentasjon av arbeidsoperasjonene ivaretas, uttaler Arne Petter Hollie i Max Sievert.
- Fremdriftsplaner med kunden kan enkelt gjennomføres når det vedlegges en forståelig dokumentasjon som grunnlag.

Med Testo 570 kan forskjellige følere tilkobles. Dette være seg temperatur, strøm eller oljetrykk i tillegg til opp til 3 kabelgivere. Dette gir meget gode muligheter for analysemuligheter.

- De som har vært i bransjen over tid skjønner hvordan til tider komplisert håndtering av flere ulike måleinstrumenter og komponenter nå kan effektiviseres. Resultatet er bedre nøyaktighet i målearbeidet, eliminerer menneskelige feil og sparer tid, poengterer Hollie.

Måleinstrumentet er en robust 4 veis ventilblokk med muligheter for tilkobling 4 tilkoblinger og 4 slangeholdere.  Det robuste instrumenthuset beskytter mot slag og støt. Instrumentet kommer med en festekrok for å henge instrumentet på et vel egnet sted.

- Instrumentet veksler automatisk mellom høy- og lavtrykksverdier og temperaturverdier, straks varmepumpeinnstillingen aktiveres.Testo 570 kan lagre målerverdier i opp til 999 timer og fra forskjellige kjøleanlegg. Dette gjør manuell oppfølging overflødig og effektiviserer arbeidsprosessen. Dette gir muligheten for en detaljert feilanalyse som ikke er mulig med manuell plassmåling, påpeker Hollie i pressemeldingen.