Etter ti år i selskapet Armaturjonsson, er Marie Kristine Kolbu klar for nye utfordringer som markedssjef i GROHE Norge.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne la gå. Det blir utrolig spennende å jobbe med en så stor aktør og bransjeleder som GROHE, og jeg gleder meg til å ta med meg en god dose stå-på-vilje inn i selskapet, sier den nye markedssjefen.

Kolbu kommer fra stillingen som markedssjef i Armaturjonsson, et selskap som jobber med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, samt varme og kjøling innendørs i boliger og næringsbygg. Rørbransjen er dermed ikke ny for askerbøringen, noe Grohe setter pris på.

– Vi er utrolig fornøyde med å få Marie på laget. Hun har lang erfaring fra bransjen, som gir en viktig forståelse av landskapet og Grohes posisjon. Samtidig tar hun fatt på nye utfordringer og oppgaver med et stort smil, og vi ser frem til å sammen løfte Grohes synlighet i markedet ytterligere, sier Anne Øiseth, leder for Lixil EMENA Norge.

Bærekraftskommunikasjon på agendaen
Kolbu skal være ansvarlig for all markedsføring og kommunikasjon for Grohe, og jobben vil gå ut på å øke selskapets synlighet gjennom alt fra kampanjer i sosiale medier til messer og bransjeblader. Det er likevel spesielt én ting Kolbu ser frem til å løfte frem.

– Grohe har gjort mye for å kunne tilby bærekraftige løsninger til både forbrukere og rørleggere. Co2-nøytral produksjon, reduksjon av plastemballasje og smarte løsninger for å spare vann er bare noen av tiltakene. Det er noe jeg gleder meg til å snakke mer om, sier Kolbu.