Fra 1. februar blir Peri Folke Bjune-Knutsen ny prosjektselger på Østlandet. Peri har de siste seks årene jobbet som selger for VVS Prefab og har bred erfaring med salg og service gjennom de siste 20 år.

– Jeg gleder meg til å starte min reise i LK og fortsette vår satsing på prosjektkunder og prefab. LK har en virkelig god produktportefølje og har også ekspertkompetanse på prefabrikasjon, hvor LK Prefab er Nordens største innen prefabrikasjon. Vi vil fortsette å utvikle løsninger innen varme- og tappevannssystemer, hvor mange av våre løsninger er unike og tilpasset kunden, sier Peri Folke Bjune-Knutsen, ny prosjektselger i LK Systems.

Ny rolle for Bård Narve Svendsen

Bård får fra februar ny stilling som selger for å øke servicen og tilgjengeligheten til små og mellomstore bedrifter i Buskerud, Vestfold  og øst Agder, og han skal i samarbeid med Peri ivareta egne prosjektkunder i regionen. Bård har også lang erfaring og kunnskap med sine mer enn 30 år i bransjen.

– Jeg er veldig glad for å ha både Peri og Bård med på satsingen vår for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden. Vi ser frem til å gjøre denne reisen sammen med våre kunder og fortsette å utvikle nye løsninger sammen, sier Anthoni R. Dias, salgssjef i LK Systems i en pressemelding.

.