Toalettmodulen Monolith Plus kjennetegnes av en elegant ramme i glass og aluminium som skjuler sisternens installasjonsteknikk. Den suppleres med et behagelig lys som lyser opp langs veggen over modulen, skriver Geberit i en pressemelding.

Lysets fargeskala har syv forskjellige farger som kan tilpasses ønsket stemning. Still for eksempel inn en varm nyanse til ømfintlige øyne i mørke nattetimer.

Geberit Monolith Plus kommer  med innebygd luktavsug, som hindrer vond lukt i å spre seg i rommet. Lukten suges ut av toalettskålen inn i et keramisk filter som renser luften før den sendes tilbake i rommet, ren og luktfri.

Etter toalettbesøket startes et enkelt- eller dobbelt-skyll med en lett berøring på soft-touch-skyll-knappen. Skyllknappen er diskret plassert på modulen for å bevare glassflatens stilrene og minmalistiske design. 

Geberit Monolith Plus fås til både veggmonterte og gulvstående toalett. For en komplett toalettløsning kan Monolith-modulen kombineres med Geberits nyeste dusjtoalett, Geberit AquaClean Sela, som forener eksklusiv velvære med stilrent design.