- Vi er stolte over å samarbeide med ungdommens egen innsamlingsaksjon Operasjon Dagsverk (OD) i år også. Årets fokus er på å hjelpe ungdom i Colombia som står i skuddlinja mellom væpnede grupper, militæret, politiet og kriminelle miljøer, uttaler Rørentreprenørene Norge. 

- OD ønsker at elever i hele Norge skal jobbe en dag i solidaritet med ungdommer i Colombia, og vi ønsker å støtte en god sak og at flere skal få oppleve rørfaget. Dette er med andre ord; vinn – vinn

Slik kan din bedrift bidra

Fra 350 kroner får du hjelp av én ungdomsskoleelev en hel dag, og sjansen til å vise frem faget og bransjen som en spennende utdanningsmulighet. En god opplevelse i rørbransjen kan åpne øynene til mange unge og bidra til enda bedre søkertall i årene som kommer.

- Jo flere jobber vi i rørbransjen klarer å tilby, desto mer oppmerksomhet vil det gi. Det skaper ringvirkninger. Dette er god markedsføring og din bedrift får kontaktinfo til mange ungdommer som kan bli rørleggere og deltakere på flere rekrutteringsaktiviteter.Vi håper din bedrift hiver seg rundt og blir med, du støtter uansett en god sak, påpeker RørNorge. 

Klikk her for å lese mer og lyse ut jobb til én eller flere elever. 

Adm.direktør i Nilsson AS, Andreas Lillejord, har lagt ut jobber på OD-dagen sin nettside, slik at ungdommer kan melde seg på. Fra 350 kr per hode støtter man en god sak, og får i tillegg hjelp fra et ungt arbeidjern.

— Det å betale for OD-dagen er jo en selvfølge, men dette er også en sjanse til å påvirke ungdommens syn på bransjen, forteller Lillejord engasjert.

En god opplevelse i rørbransjen kan åpne øynene til mange unge. Nilsson i Bodø er en av flere bedrifter som har sett muligheten til å bidra til enda bedre søkertall i årene som kommer.
 

— Rekruttering er en utfordring, ikke bare i rørbransjen. OD-dagen er en fin arena for å vise frem rørleggeryrket, hvordan arbeidsdagen kan være, og vise at vi er stolte av det vi driver med, forteller Lillejord.

I fjor fikk flere ungdom muligheten til å møte opp hos Nilsson i Bodø, for å bli med rørleggere ut på oppdrag en hel arbeidsdag. I forkant av OD-dagen sa Lillejord dette:

- Planen er at ungdommen skal være med å skru, bære og hjelpe til så godt det lar seg gjøre. Forhåpentligvis gir det mersmak på rørleggeryrket.

Oppdraget til hans rørleggere var enkelt, vis frem hvor spennende det er å jobbe i rørbransjen, og gi ungdommen en kul dag!

Kilde RørNorge