- Micro Matic presenterte mange nyheter på VVS-dagene i år. Vi har på kort tid etablert oss som en solid aktør på VAV markedet. Med over 15 års erfaring innen salg av CO2 regulatorer, trykkregulatorer og andre komponenter til behovsstyring av ventilasjon, kjenner de markedet godt, sier produktsjef Torkild Bøe hos Micro Matic.

Han forteller til VVSforum.no at under VVS-dagene presenterte de to nye kablingssystemer for VAV-spjeld. Her benyttes det pluggbare ledninger, slik at ventilasjonsmontøren kan foreta alle tilkoblinger selv uten bruk av elektriker.

- Dette vil gjøre hverdagen enklere for ventilasjonsentreprenøren forteller Torkild Bøe, og sier at nå er det ikke behov for å fremskaffe koblingsskjemaer fra flere ulike leverandører, og man trenger ikke bruke tid på gjennomgang med elektriker.   

- Tiden med feilkobling er nå forbi fastslår han.  Og legger til at det beste med de nye systemene fra Micro Matic, er at de er rimelige.

Et system med alle nødvendige kabler og systemboks med integrert trafo vil komme langt rimeligere ut, enn de løsningene som er brukt tidligere. De to nye systemene til Micro Matic har fått navnene, Conrol Black og Control White.

Interessen rundt dette gav ham aktive dager under VVS-dagene og det har ikke vært mindre hektisk gjennom etterfølgende uke.

Micro Matic presenterte også nye VAV spjeld med KNX kommunikasjon.

- Denne løsningen gir nye muligheter for vår bransje forteller Bøe. Ved bruk av våre KNX spjeld vil vi klare oss med langt færre komponenter i anleggene, siden samme komponent utfører mange oppgaver. Det blir betydelig mindre kabling når alt kommuniserer på samme bus. Flere aktører i ventilasjonsbransjen har endelig fått øynene opp for KNX, og vi har stor tro på at Micro Matic blir en stor bidragsyter i denne sammenheng, sier Bøe.

- Vi har store ambisjoner for vårt arbeid innen behovsstyring av ventilasjonsanlegg, og tilbakemeldinger fra våre kunder bekrefter at vi lykkes godt i det vi jobber med, avslutter Torkild Bøe som ser med glede frem til flere hektiske dager i kjølvannet av messa.

Mer informasjon om systemene er tilgjengelig på www.micro-matic.no